Steven Seagal „bate” actori români în trailerul pentru „End of a Gun”

Steven Seagal

Dacă îți era dor de un film cu bătăi ca pe vremuri, iată o veste bună: a apărut trailerul de la End of a Gun, un film în care probabil îl vom vedea pe Steven Seagal cotonogind alți oameni. 

Nimic nou până aici, dar partea interesantă e că o bună parte dintre acei oameni sunt actori români cunoscuți, iar acțiunea e filmată în România, probabil preponderent în București. Trailerul ne indică faptul că nu avem de-a face cu o capodoperă, ci cu rețeta clasică de film de acțiune cu un polițist, o femeie frumoasă, mafioți bogați cu afaceri dubioase și un măr al discordiei reprezentat de o sumă mare de bani (mai precis, două milioane de dolari).

Potențialul public nu pare tocmai impresionat de trailer. Un utilizator de YouTube scrie, în căsuța de comentarii, ceva cât se poate de pertinent: „Oh, priviți. Încă un film în care Seagal bate pe toată lumea și câștigă tot în final”. Din ce vedem în cele două minute, da, probabil că la asta se va rezuma filmul. Dar cu siguranță vom dori să-l vedem, pentru simplul fapt că joacă Florin Piersic Jr, Ovidiu Nicolescu, Claudiu Bleonț, iar lista de nume românești poate continua. Se pare că filmul va fi lansat pe 23 septembrie anul acesta, așa că așteptarea nu va fi deloc chinuitoare.

În plus, filmul e realizat de Lionsgate, același studio care ne-a dat francizele „Hunger Games” și „Divergent”. Va fi interesant să vedem ce a reușit să scoată dintr-o astfel de poveste suprautilizată și plină de clișee.

Citește și: