Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG vine astăzi cu reduceri importante la o gamă variată de produse, dar și cu numeroase carduri cadou.

Pe 7 decembrie 2015, cei de la eMAG aniversează nu mai puțin de 14 ani de la înființarea companiei, ocazie cu care oferă clienților reduceri considerabile la produsele sale. După cum era de așteptat, oferta celor de la eMAG este limitată (aceasta se termină în dimineața zilei de 8 decembrie, la ora 00:59), motiv pentru care magazinul online afișează în prezent și un contor. Din câte se pare, clienții câștigă nu o dată, ci de două ori.

Avem, printre altele, o listă a celor mai bune promoții pe care le găsiți în prezent la eMAG. De asemenea, aici aici puteți vedea și cele mai bune reduceri la laptopuri, dar și ofertele de nerefuzat la telefoane.

Spunem asta deoarece eMAG oferă și carduri cadou odată cu multe produse oferite la reducere. Desigur, există anumite lucruri pe care trebuie să le știți atunci când vine vorba de carduri cadou. În primul rând, acestea pot fi utilizate doar în luna februarie a anului viitor. De asemenea, în cazul în care cumpărați mai mult produse, valoare totală a cardurilor cadou nu poate depăși 1.000 de lei.

Însă probabil cel mai important lucru pe care trebuie să le știți este că produsele pe care le veți achiziționa cu ajutorul cardurilor cadou nu pot avea prețuri mai mici de 1.000 de lei. Astfel, nu puteți folosi cardurile cadou în cazul în care aveți de gând să vă cumpărați un joc, o pereche ieftină de căști sau un telefon accesibil din punct de vedere financiar. Având în vedere aceste lucruri, vă prezentăm mai jos o listă cu cele mai bune reduceri la televizoare. Oferta completă poate fi vizualizată AICI.

Ziua eMAG – UTOK U22FHD1

Începem lista cu unul dintre cele mai accesibile televizoare disponibile în prezent la eMAG. Deși nu este Smart TV, noul televizor de la UTOK vine cu tot ce ai putea găsi la orice alt televizor normal dar la un preț inegalabil. Plasat sub 600 de RON, UTOK vine cu o diagonală de 56 cm, rezoluție Full HD și cu intrări precum USB 2.0 și HDMI pentru intrare PC. Pentru a nu pierde această ofertă, mai multe detalii despre televizorul UTOK puteți afla AICI.

ZIua eMAG televizor UTOK U22FHD1

LG 32LF561V

Din punct de vedere al designului, sunt puține modele mai frumoase care pot fi achiziționate la un preț asemănător. Televizorul celor de la LG dispune de un ecran Full HD de 80 de centimetri și include tehnologiile ”Virtual Surround”, pentru ”o experiență de sunet superioară”, Optical Sound Sync și Clear Voice II. Mai mult decât atât, acesta vine și cu un card cadou de 120 de lei. Dispozitivul beneficiază de un port HDMI și de unul USB 2.0 și poate fi cumpărat de AICI.

 

Reduceri eMAG LG 32LF561V

Ziua eMAG – Panasonic, 80 cm, TX-32CS600E

Dacă preferați un Smart TV pentru sufrageria voastră sau pentru dormitor, atunci ați putea apela la modelul TX-32CS600E de la Panasonic. Televizorul vine dotat cu funcția „my Home Screen”, care vă permite să accesați rapid și ușor orice aplicație, iar din punct de vedere al conectivității, veți avea acces la sdouă porturi HDMI și unul USB. Fiind dotat cu un ecran Full HD de 80 de centimetri, televizorul nu cântărește decât 7 kilograme și poate fi achiziționat de AICI.

Panasonic TX-32CS600E

LG 32LF650V

Gama din 2015 a celor de la LG conține numeroase televizoare excepționale, iar modelul 32LF650V este unul dintre puținele Smart TV-uri 3D. Ecranul de 80 cm suportă o rezoluție Full HD, iar sistemul de operare webOS 2.0 este unul dintre cele mai bune pe care le veți găsi pe televizoarele inteligente. Cât despre conectivitate, veți avea acces la trei porturi HDMI și unul USB. Dacă vă interesează acest dispozitiv, îl puteți cumpăra de AICI.

LG 32LF650V

Ziua eMAG – Philips 55PUH4900/88

În cazul în care vreți să cumpărați un dispozitiv care va rămâne extrem de util și peste ani de zile, atunci trebuie să optați pentru un televizor 4K. Într-adevăr, conținutul de acest fel nu este extrem de întâlnit în acest moment, însă va deveni din ce în ce mai popular odată cu trecerea timpului. De asemenea, calitatea imaginilor oferite de televizoarele 4K este una de neegalat în acest moment. Philips55PUH4900/88, de exemplu, vine dotat cu un ecran 4K de 139 de centimetri, trei porturi HDMI și două porturi USB. În cazul în care îl cumpărați de AICI, veți primi și un card cadou de 300 de lei.

Philips 55PUH4900 88

Citește și: