Zece produse resigilate pe care le poți cumpăra la ofertă înainte de Black Friday

Zece produse resigilate pe care le poți cumpăra la ofertă înainte de Black Friday

Pe parcursul zilei de 23 octombrie, cei de la eMAG oferă reduceri importante la numeroase produse resigilate.

Orice produs resigilat comercializat de un magazin este 100% funcțional. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji vreodată. Toate aceste au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin.

Când vine vorba de documentele și accesoriile pe care le puteți găsi în interior, eMAG susține că există posibilitatea ca unele dintre acestea să lipsească. De aceea, magazinul online îi încurajează pe toți utilizatorii să raporteze orice situație de acest gen.

De asemenea, defectele vor fi menționate în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi cunoscute utilizatorului dinainte, astfel că acesta va ști în ce condiție se află produsul achiziționat. Mai mult decât atât, resigilatele pot fi returnate în 30 de zile de la achiziție, la fel ca produsele standard.

În cazul în care nu sunteți dispuși să așteptați până când începe Black Friday 2015, trebuie să știți că eMAG vă oferă reduceri de până la 60% la diverse produse resigilate doar în această zi. Am introdus în acest articol zece produse care ne-au atras atenția, oferta completă fiind disponibilă AICI.

LG 47LA860V

Televizorul Smart 3D LED LG 47LA860V are un ecran de 119 cm cu o rezoluție Full HD, capabil să ofere imagini de o calitate foarte bună. Nici din punct de vedere al conectivității acesta nu stă foarte rău, având nu mai puțin de patru porturi HDMI și trei porturi USB. 3D Sound Zooming, Smart Color Gradation și Picture Wizard II sunt printre cele mai interesante tehnologii incluse în acest model, pe care îl puteți găsi la un preț foarte bun AICI.

LG 47LA860V

Samsung 40H6240

Modelul 40H6240 de la Samsung este dotat, printre altele, cu două funcții extrem de interesante: Screen Mirroring, care vă permite să vizionați conținutul de pe mobil pe televizor, și Smart View 2.0, care vă permite să vizionați conținutul de pe TV pe smartphone sau tabletă. Ecranul de 101 centimetri suportă o rezoluție Full HD, iar din punct de vedere al conectivității avem parte de 3 porturi USB 2.0 și patru porturi HDMI. Acest televizor poate fi cumpărat la un preț avantajos de AICI.

Samsung 40H6240

Asus ROG G751JY-T7380D

Republic of Gamers a scos pe piață PC-uri cu performanțe de top, iar modelul G751JY-T7380D este unul dintre cele mai bune. Tastatura cu sistem de iluminare ascunde următoarele componente: un procesor Intel Core i7 de 2,4GHz, 24GB RAM, un hard de 1TB alături de 256GB SSD și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 980M de 4GB. Ecranul acestuia are dimensiunea de 17,3 inci și suportă o rezoluție Full HD. Îți poți cumpăra propriul Asus ROG G551JY de AICI.

Asus ROG G751JY-T7380D

Dell Inspiron 5521

Dell Inspiron 5521 este capabil de performanțe foarte bune, configurația acestuia incluzând un ecran de 15,6 inci cu o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli, un procesor Intel Core i7  de 1,9GHz, 6GB memorie RAM, un hard-disk de 1TB și o placă video dedicată AMD HD 8730M de 2GB. Laptopul poate face față atât sarcinilor de zi cu zi, cât și jocurilor cele mai noi. Dell Inspiron 5521 se găsește la ofertă de AICI.

Dell 5521

Allview Viva H8

Allview Viva H8 este o tabletă cu un ecran de 8 inci care suportă o rezoluție de 1.024 x 768 de pixeli. Acesta ascunde dedesubt un procesor quad-core de 1,2GHz, 1GB RAM, 8GB pentru stocarea datelor personale. Acestora li se mai pot adăuga ați 32GB prin intermediul slotului microSD, iar bateria dispozitivului are o capacitate de 8.000mAh. Camera foto principală are 3,2 megapixeli, cea secundară este una VGA, iar dispozitivul poate fi găsit AICI.

Allview Viva H8

 

 

 

HTC One

Primul telefon din seria One rămâne unul dintre cele mai bine-vândute telefoane din istoria celor de la HTC. Ecranul de 4,7 incu o rezoluție Full HD a fost pentru mult timp cel mai bun de pe piață, lista specificațiilor fiind completată de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 de 1,7GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. De asemenea, camera foto principală nu avea decât 4 megapixeli, iar cea secundară, 2,1 megapixeli. Cu o baterie de 2.300mAh, HTC One este disponibil la un preț foarte bun AICI.

HTC One M7

LG G Flex2

Urmașul lui LG G Flex vine cu o serie de îmbunătățiri importante la capitolul specificații, fiind dotat cu un performant Qualcomm Snapdragon 810 octa-core de 2GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. Ecranul de 5,5 inci cu rezoluție Full HD ascundem, de asemenea, un acumulator cu o capacitate de 3.000mAh. Camera foto principală are 13 megapixeli, în timp ce camera secundară nu are decât 2,1 megapixeli. LG G Flex2 se găsește la oferă AICI.

lg g flex 2 main

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inch și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Asta nu spune multe, dar vom intra în amănunte în scurt timp. Sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Flagship-ul Samsung poate fi achiziționat de AICI.

samsung galaxy s6 la reducere

Canon EOS 600D

Camera foto Canon EOS 600D are un senzor de 18 megapixeli, focalizare în 9 puncte, iar distanța focală este cuprinsă între 18 și 55 de milimetri. Aparatul poate înregistra aproape patru cadre pe secundă și poate realiza materiale video la rezoluție Full HD. Acesta se găsește la ofertă AICI.

Aparat foto Canon

Nikon D5100

Ultima noastră recomandare din lista cu reduceri la produse resigilate pe care le poți cumpăra la ofertă înainte de Black Friday este camera foto Nikon D5100. Aceasta are un obiectiv 18-55 VR, fiind de asemenea capabil să filmeze la rezoluția Full HD. Beneficiază de focalizare în 11 puncte, iar conectivitatea este asigurată de o ieșire USB și una mini HDMI. Printre altele, camera are și un ecran LCD de 3 inci pe spate. Vă puteți achiziționa propriul Nikon D5100 de AICI.

Nikon D5100

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: