Xiaomi Mi 4i este o clonă atractivă şi performantă de iPhone 5C

Xiaomi Mi 4i este o clonă atractivă şi performantă de iPhone 5C

Foarte colorat şi aspectuos, în imaginea alăturată este ilustrat cel mai nou smartphone mainstream al celor de la cu numele de Mi 4i.

Zvonurile pe marginea noului nu au început să circule online decât de câteva săptămâni. Nu a existat un termen oficial de lansare pentru el, dar astăzi, acesta ajunge oficial pe piaţă. Evenimentul pentru promovarea sa s-a desfăşurat, în mod surprinzător, în New Delhi, India. Mergând probabil de la premisa că e un gadget accesibil, asiaticii s-au gândit că, pe lângă chinezi, indienii reprezintă cel mai potrivit public pentru el.

Are câteva trăsături de design în comun cu iPhone 5c şi seria de telefoane Lumia de la Microsoft. În acelaşi timp, partea din faţă a aparatului e dominată de un ecran mare ce pare să meargă dintr-o margine în alta a gadgetului. Este creat din plastic, precum sursele de inspiraţie menţionate mai sus şi e construit în jurul unui display Full HD de 5 inci al celor de la Sharp. Partea de procesare a acestuia este cuprinsă dintr-un Qualcomm Snapdragon 615 octa core, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Dacă bateria de 3120 mAh, dublă decât a unui iPhone 5S, nu vi se pare suficient de generoasă, merită să aveţi în vedere că suportă încărcarea rapidă printr-un microUSB de 5V şi 2 amperi. Pentru că partea de captură este din ce în ce mai importantă la un telefon, cei de la Xiaomi au inclus în cadrul noului Mi 4i o cameră principală de 13 megapixeli cu F/2.0 şi una frontală cu F/1.8 ce se rezumă la 5 megapixeli.

Preţul de achiziţie pentru un Xiaomi Mi 4i va fi de 205 dolari. Momentan nu se ştie exact momentul în care disponibilitatea sa va depăşi graniţele Indiei, dar nu ar trebui să mai dureze foarte mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: