21 iul. 2015 | 12:30

Windows 10 are reclamă, dar ea nu are legătură cu sistemul [VIDEO]

ACTUALITATE
Windows 10 are reclamă, dar ea nu are legătură cu sistemul [VIDEO]

Cu doar câteva zile rămase până la lansarea Windows 10, cei de la Microsoft au făcut publică prima reclamă.

Dacă e să fim sinceri, este destul de dificil să faci o reclamă la Windows, mai ales după câteva sisteme de operare nu foarte reuşite care şi-au dezamăgit utilizatorii. Cu toate acestea, cei de la Microsoft s-ar putea să fi găsit o reţetă potrivită pentru lansarea iminentului Windows 10.

Spre surprinderea celor care sperau să fie asaltaţi cu un amalgam de funcţii inovative înghesuite în 30 de secunde, noul clip de un minut pe care îl puteţi urmări mai jos, apelează la coarda sensibilă a privitorului. Este o reclamă cu copii menită să detalieze noutăţile tehnologice de care vor avea parte micuţii atunci când vor creşte. Este o reclamă umană apropiată mai degrabă de reţeta pe care o foloseşte Apple în reclamele sale de Crăciun.

Acest clip, indiferent dacă vă încântă sau nu, este doar primul pas dintr-o campanie de promovare pentru Windows 10 în care banii nu vor fi o problemă. Cei de la ZDNet au informaţii cum că bugetul pentru lansarea Windows 10 este de multe milioane de dolari şi va fi cheltuit în jurul sloganului ,,oameni care fac diferenţa.” În altă ordine de idei, noul sistem de operare ieşit din Redmond va fi mult mai uşor de digerat de utilizatori datorită unui număr mult mai mic de schimbări radicale de interfaţă în comparaţie cu Windows 8.

Faptul că va fi oferit ca un upgrade gratuit pentru utilizatorii de Windows 7 şi Windows 8 este un alt detaliu foarte importantă pentru adopţia sa rapidă. Windows 10 va fi lansat publicului larg începând cu 29 iulie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele