Urmașul lui Duke Nukem vine abia în 2016

Urmașul lui Duke Nukem vine abia în 2016

Dacă sperați ca până la finele acestui an să vă jucați un altfel de Duke Nukem, veți fi dezamăgiți să aflați că BombShell a fost amânat.

Într-o perioadă în care mulți dintre fanii primelor jocuri cu Duke Nukem și-au pierdut speranța că vor mai pune mâna pe un nou titlu prea curând, au apărut online noi detalii despre BombShell. Acesta este cel mai recent nume pentru Duke Nukem: Mass Destruction, un joc care a întâmpinat câteva probleme legale și a fost nevoit să-și schimbe numele și caracterul principal pentru a intra în legalitate.

Dezvoltat încă din februarie 2014, urmașul lui Duke Nukem trebuia să ajungă la jucători până la finele acestui an. Mai precis, lansarea era programată pentru noiembrie 2015. Din păcate, descoperirea mai multor bug-uri s-a finalizat printr-o amânarea destul de dureroasă pentru fani. După cum se poate vedea și în captura de mai jos, data de 29 ianuarie 2016 este momentul începând cu care veți putea pune mâna pe BombShell.

,,Primul nostru impuls a fost să scoatem acest cățelus pe usă, urmând ca problemele rămase să le remediem cu un patch rapid după lansare. În mai puțin de 10 secunde însă, am realizat că nu în acest mod poți trata fanii care plătesc pentru jocurile noastre.” Frederik Schreiber de la Interceptor Entertainment, dezvoltatorul jocului a afirmat că au cochetat pentru un moment cu ideea de a lansa titlul la data programată inițial, dar o amânare a reprezentat până la urmă o soluție mai bună.

Inițial, pe 29 ianuarie 2016 va fi lansată versiunea de PC. Există speculații legate și de versiunea pentru PS4 și Xbox One, dar oficialii Interceptor Games au afirmat că, la această oră, acele variante nu au nici măcar o dată aproximativă pentru lansare.
bombshell duke nukem