Duke Nukem 3D se intoarce pe Steam

Duke Nukem 3D se intoarce pe Steam

3D Realms si publisherul european Devolver Digital au relansat pe Steam excelentul Duke Nukem 3D din 1996, probabil apogeul seriei de shootere, sub forma pachetului Megaton Edition. Acesta nu vine doar cu ceea ce continea jocul original, ci include si toate expansion-urile lansate ulterior.

Duke Nukem 3D Megaton EditionGrafica a primit cateva imbunatatiri, insa nu majore. In timp ce motorul grafic pe care jocul ruleaza a trecut la un render Open GL, toate elementele din decor si personajele au primit imbunatatiri de rezoltuie. Sunetul din pacate nu a putut fi actualizat, insa cei care au amintiri placute din anii ’90 alaturi de Duke probabil nu vor da mare importanta acestui aspect. Continutul extra se prezinta sub forma pachetelor de misiuni Duke Caribbean: Life’s a Beach, Duke: Nuclear Winter si Duke It Out in D.C. Toate au fost disponibile in trecut ca expansion-uri separate pentru jocul original.

Gratie platformei Steam, jocul beneficiaza si de multiplayer, achievement-uri, SteamPlay pe PC si Mac, cat si functia de sincronizare in cloud a salvarilor si setarilor personale. Cei care cumpara jocul chiar acum pot beneficia de o reducere de 10% din pretul normal de 9,99 euro. In cazul in care nu vreti sa cautati manual, iata si link-ul catre joc direct in magazinul Steam: Duke Nukem 3D.