Un Xbox One perlat placat cu aur e mai accesibil decât ai crede

Un Xbox One perlat placat cu aur e mai accesibil decât ai crede

Dacă v-aţi dorit din totdeauna să puneţi mâna pe un gadget exclusivist, noul Xbox One placat cu aur al celor de la Colorware s-ar putea să vă atragă.

Deşi a trecut aproape un an şi jumătate de la lansarea noilor console next-gen, acestea sunt deseori reinventate prin intermediul unor ediţii speciale pentru a retrezi interesul internauţilor. În majoritatea cazurilor, un PS4 sau Xbox One un pic altfel sau Microsoft, Xbox One-ul ilustrat în imaginea de mai sus este însă o excepţie de la regulă.

Un pic ostentativă, dar nu foarte, consola de gaming de mai sus poartă numele 24k Xbox One Pearl. Aceasta a fost menită pentru cei care îşi doreau de mult timp să achiziţioneze un instrument de joacă în ediţie limitată. Deşi preţul de achiziţie pentru un astfel de gadget nu este fabulos, având în vedere că vor fi create doar 50 de bucăţi, este foarte probabil ca valoare unei console să crească într-un mod semnificativ după epuizarea stocului.

Consola este realizată de cei de la ColorWare, care au o experienţă destul de vastă când vine vorba de personalizare gadgeturilor cu culori atrăgătoare. La interior, toate specificaţii hardware vor fi identice cu cele ale unui model de serie. La exterior, această iteraţie de Xbox One va fi acoperită în cea mai mare parte cu o vopsea alb-perlată. Controllerul în schimb va fi placat cu aur de 24 de karate. Acelaşi tratament va fi aplicat şi pe cele două plăci care flanchează unitatea optică.

Preţul pentru Limited Edition 24K Xbox One va fi de 1200 de dolari, iar dacă sunteţi interesaţi puteţi face o achiziţie prin intermediul acestui link. Primele unităţi vor fi livrate în 3-4 săptămâni.