Top 5 tablete pentru copilul tău

Top 5 tablete pentru copilul tău

Atunci când când trebuie să alegi dintre mai multe tablete pentru copilul tău, selecția este una extrem de dificilă pentru că trebuie să ai în vedere mai multe lucruri: rezistența tabletei, prețul, capacitățile tehnice.

Este cunoscut faptul că cei mici sunt ceva mai neatenți chiar și când vine vorba de gadgeturi și există un risc ridicat ca, dacă alegi tablete pentru copilul tău foarte scumpe, să se strice destul de repede și să regreți investiția mare făcută.

Tablete pentru copilul tău: ce trebuie să ai în vedere când alegi tablete pentru copilul tău

Dacă trebuie să alegi dintre mai multe tablete pentru copilul tău, alege în funcție de ceea ce îți dorești să poată face cel mic cu gadgetul. Dacă vrei să îl folosească pentru anumite aplicații care să îl ajute și pentru școală, poate și câteva jocuri, atunci orientează-te către datele tehnice ale tabletei. Un procesor bun, o memorie internă cât mai bună.

În al doilea rând, trebuie să alegi dintre cele mai rezistente tablete pentru copilul tău, în special dacă are o vârsta până în 5-7 ani. Cei mici pot scăpa foarte ușor din mână gadgetul sau pot vărsa  lichide pe el, așa că trebuie să te orientezi către o tabletă rezistentă la șocuri.

Leap Frog

LeapPad2 Explorer de la LeapFrog este o tabletă destinată strict copiilor. Învățatul devine o adevărată joacă, are un sistem de protecție pentru a nu permite copilului accesul la pagini nedorite.

Această tabletă are o memorie internă de 4GB, suficientă pentru ca cel mic să poată scota poze, aplicații sau filmulețe, iar diagonala tabletei este de 12,5 cm. Tableta este recomandată copiilor între 4 și 9 ani.

Găsești întreaga ofertă AICI

 

tablete pentru copilul tau leap frog

Tablete pentru copilul tău: EasyPix – KiddyPad

Tableta KiddyPad este echipată cu un modul pentru părinți și modul pentru copii. Comutarea între ele este protejată de parolă. Este o tabletă cu interfață în limba română, este interactivă, clar structurată, colorată și amuzantă pentru cei mici.

Pentru rezistență are o carcasă de silicon, așa că te poți relaxa în privința șocurilor pe care le-ar putea suferi.

Găsești întreaga ofertă pentru această tabletă AICI

tablete pentru copilul tau EasyPix – KiddyPad

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Dacă vrei să alegi din numeroasele modele de tablete pentur copilul tău care are peste 8-9 ani, poți alege un model ceva mai ‘serios’. Tableta Samsunt Galaxy Tab 3 Lite are un preț accesibil și o configurație foarte bună și în plus este la reducere zilele astea.

Are un procesor de 1.2 GHz, 1GB DDR2 și memorie internă 8GB. Folosește sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean și este ideală pentu un copil.

Găsești oferta întreagă AICI.

tablete pentru copilul tau Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Tablete pentru copilul tău: Evolio X8

Tot pentru copiii ceva mai mari este potrivită și tableta de la Evolio, care are o configurație foarte bună: procesor 1,4 GHz, 1 GB RAM și 8GB memorie internă. Diagonala tabletei este de 7,85 inch, este o tabletă mare pe care copilul poate să se joace sau să vizioneze desenele preferate.

Găsiți prețul tabletei AICI.

tablete pentru copilul tau Evolio X8

Tabletă Allview Speed

Producătorul românesc de tablete, Allview, are o ofertă foarte accesibilă, cu o reducere foarte mare de preț. Această tabletă este ideală pentru copii, are o configurație bun, costă puțin, folosește Android 4.4 KitKat și este intuitivă.

Procesor Quad-Core de 1,2 GHZ, memorie internă de 8GB, ecran de 7 inch.

Întreaga ofertă o vedeți AICI.

tablete pentru copilul tau Allview Speed Quad

Dacă doriți mai multe oferte de tablete cu prețuri până în 200 de lei, le găsiți AICI

Citește și:
Etichete: