Top tablete cu preț până în 200 de lei  

Top tablete cu preț până în 200 de lei   

Dacă nu vrei să faci o investiție prea mare, îți oferim top tablete cu preț până în 200 de lei. Există destule modele de tablete cu costuri foarte scăzute și care își merită pe deplin banii.

Dacă ești un fan al tehnologiei dar nu ai vrea să faci o investiție prea mare pentru prima ta tabletă, sau poate dacă vrei să îi faci cadou copilului tău o tabletă și nu vrei să fie prea scumpă pentru că există o probabilitate mare să o strice, atunci top tablete cu preț până în 200 de lei este exact unealta de care ai nevoie pentru a te orienta spre viitoarea achiziție.

Top tablete cu preț până în 200 de lei: AllView Speed Quad

Cei de la AllView sunt cei mai potriviți când vine vorba de produse ieftine și accesibile tuturor. Tableta AllView Speed Quad este inclusă în top tablete cu preț până în 200 de lei în primul rând pentru că este accesibilă, dar nici la partea tehnică nu stă foarte rău: un procesor decend Quad-Core 1,2 GHz, ecran de 7 inch, LCD, 512 RAM, 8 GB memorie, Wi-Fi, Android 4.4 KitKat. Cu alte cuvinte, are tot ce îi trebuie unei tablete atât de ieftine.

Găsești chiar o ofertă specială în această perioadă, vezi toate amănuntele AICI.

allview speed quad top tablete cu pret pana in 200 de lei

 

Top tablete cu preț până în 200 de lei: UTOk 701D

Un producător ceva mai puțin cunoscut publicului românesc, față de AllView, și cu un procesor puțin mai slab față de prima tabletă prezentată (1 GHz față de 1,2 GHZ), tableta UTOk 701D merită inclusă în top tablete cu preț până în 200 de lei pentru punctele forte pe care le are.

În primul rând, desigur, prețul care este unul foarte bun, în al doilea rând este dotată cu un cip grafic Dual Core Mali400 care oferă o experiență fluidă și constantă a interfeței sistemului de operare dar și o imagine bună a aplicațiilor tale. Are o memorie internă de 8 GB, 512 DDR3, WI-Fi, Anroid 4.4 KitKat.

Întreaga ofertă o poți vedea AICI.

UTOk 701D top tablete cu pret pana in 200 de lei

Top tablete cu preț până în 200 de lei: Vonino OTIS QS

Tableta de la Vonino are unul dintre cele mai bune procesoare dintre cele din top tablete cu preț până în 200 de lei: 1,3 GHz Quad-Core. Are o diagonală tot de 7 inch, la fel ca modelele prezentate anterior, 512 MB memorie, 8GB stocare. Bateria ține până la 5.

Găsiți o reducere de 13% la această tabletă AICI.

Vonino OTIS QS top tablete cu pret pana in 200 de lei

Top tablete cu preț până în 200 de lei: Serioux SMO9QC

Includem si Tableta de la Serioux in top tablete cu preț până în 200  de lei, deși este drept că depășește cu foarte puțin suma, însă există mari șanse să o găsiți la oferte speciale cu prețuri avantajoase.

Această tabletă are un procesor Quad-Core de 1.2 GHz, capacitate Multi-Touch, HD LCD, 1024 RAM și spațiu de stocare de 8GB.

Găsiți mai multe detalii AICI.

Serioux SMO9QC top tablete cu pret pana in 200 de lei

 

 

 

Citește și:
Etichete: