The Witcher 3 este jocul anului 2015

de: Bogdan Cristea
04 12. 2015

The Witcher 3 a câștigat cel mai important premiu în cadrul evenimentului Game Awards 2015.

La final de ani, cu ocazia Game Awards 2015, au fost premiate cele mai bune jocuri lansate pe piață în anul 2015. Ca întotdeauna, cel mai important premiu este ”Game of the Year 2015”, acordat celui mai reușit joc. În acest an, candidații la categoria ”Game of the Year” au fost The Witcher 3: Wild Hunt, Bloodborne, Fallout 4, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain și Super Mario Maker.

Deși Fallout 4 s-a bucurat de vânzări uriașe în ultimele săptămâni, acesta nu a fost declarat jocul anului. Onoarea i-a revenit, în schimb, lui Witcher 3. Jocul a fost dezvoltat de cei de la CD Projekt Red în Polonia, pe parcursul a trei ani și jumătate. După cum ne amintește publicația Kotaku, The Witcher 3: Wild Hunt s-a bucurat de review-uri pozitive atât din partea fanilor, cât și din partea site-urilor specializate.

Alături de Geralt din Rivia, eroul de până acum, în Witcher 3 ai la dispoziție și personajul Cirilla Fiona Elen Riannon, pe care o cunoști după numele scurt Ciri. De asemenea, jucătorii beneficiază de aproximativ 100 de ore de questuri și numeroase secvențe cinematice și pot explora fără probleme lumea, călătorind unde doresc.

Datorită Witcher 3, CD Projekt Red a fost declarat și cel mai bun dezvoltator al anului. Nici Metal Gear Solid V: The Phantom Menace nu a fost ignorat, acesta fiind declarat cel mai bun din categoria ”Action/Adventure”, dar și jocul cu cea mai bună coloană sonoră.