Femeile iubesc tehnologia: Patru telefoane pentru purtătoarele de tocuri

Femeile iubesc tehnologia: Patru telefoane pentru purtătoarele de tocuri

Informația pe care urmează să v-o împărtășesc ar putea fi șocantă pentru unii, dar o țin pentru mine de prea mult timp: și nouă, femeilor, ne place tehnologia. Știu că încă există concepția (ușor medievală, dacă mă întrebi pe mine) că fotbalul și gadgeturile sunt pentru noi un secret mai mare decât cel al Victoriei, dar e timpul să scăpăm de ea.

Ne plac gadgeturile moderne. Pe lângă faptul că arată extraordinar în combinație cu manichiura noastră super-drăgu, mai ales în pozele de pe Instagram (oglinda e opțională), le găsim foarte utile. Lăsând gluma la o parte, ne place în mod special faptul că putem să facem poze de calitate. Chiar dacă unele dintre noi suntem lipsite de imaginație și ne limităm doar la apusuri, mâncarea de la prânz, florile primite de la iubi și animalul de casă, tot strângem mai multe inimioare decât dacă le-am face cu o cameră VGA. Unde mai pui că avem o gamă largă de aplicații pentru editare foto cu care putem să ne facem de cap. Ah, și să nu uităm de funcția de înfrumusețare pe care camerele frontale deja o au încorporată. Credeți că au făcut-o pentru bărbați? Nu fiți naivi.

Pe lângă asta, avem nevoie de Internet la viteză mare. Este cunoscut faptul că noi avem o nevoie mai pronunțată de socializare, așa că faptul că Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, Kik și toate aplicațiile destinate textingului trebuie să funcționeze la capacitate maximă. De asemenea, ne place că putem să intrăm pe Pinterest, WeHeartIt și Tumblr oricând avem chef.

Am ținut cont de nevoile suratelor mele și am alcătuit o listă de patru telefoane care le satisfac. La final am lăsat și un bonus, pentru că știu că fetelor le plac surprizele.

Primul de pe listă ar fi iPhone-ul. Pentru că de curând au apărut versiunile 6 și 6 Plus, nu se acceptă să ai o versiune mai veche decât 5. Doar nu vrei să te creadă Maricica săracă. Din punctul meu de vedere, iPhone-ul este cel mai potrivit pentru femei, mai ales datorită designului. E subțire, elegant, iar mărul acela care strălucește atât de frumos pe spate n-are cum să nu trezească Eva latentă din tine. Camera principală de 8 megapixeli și cea frontală de 3,2MP răspund nevoii de a avea poze cât mai reușite de postat pe orice rețea socială dorești. Totodată, ecranul de 4,7 inci al iPhone 6 și cel de 5.5 inci al iPhone 6 plus își asigură o experienţă de lucru mai plăcută în browsing sau la vizionarea clipurilor video. Ambele pot fi găsite AICI.

Ce poți face cu iPhone 6

O altă variantă ar fi Huawei Ascend Mate P7, cu ecran de 6 inci full HD. Camera foto principală are 13 megapixeli, pe când cea frontală este de 5 megapixeli, probabil optimizată pentru selfie-uri. Prețul este relativ mic în comparație cu iPhone 6 sau 6 Plus, așa că are încă un avantaj. Mie mi se pare cea mai reușită varianta Gold, pe care o puteți găsi AICI.

huawei-ascend-mate-7-11-2

HTC One M8, de asemenea, e o opțiune bună și rezonabilă ca preț. Are ecran de 5 inci, designul este elegant și subțire, ușor futurist datorită carcasei din aluminiu. HTC a folosit aceeași cameră UltraPixel, pe care a instalat-o și pe vechiul One. Senzorul este semnificativ mai sensibil la lumină decât la alte modele ale competitorilor, însă rezoluția de 4 megapixeli se păstrează. Principiul este același cu al unui DSLR cu senzor crop, APSC, și al unuia cu senzor FullFrame. HTC One M8 se dorește a fi acel FullFrame care se comportă mai bine în situații de lumină slabă, însă, în cazul de față, cu un cost – rezoluția. Dar nu fi tristă, tot o să îți iasă binele pozele în club. Poți să îl cumperi de AICI.

Camera frontala smartphoneHTC-One M8

Bineînțeles, pentru că sunt cel mai hot subiect al momentului în lumea tech, nu puteam să scăpăm din vedere Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Ambele pot fi găsite aici, și după ce m-am jucat cu amândouă(a se citi-făcut o sută de poze și umblat prin aplicații), pot spune că își merită banii. Ai aici un review mai amplu, dar o să mă axez pe ceea ce contează cel mai mult: ambele arată superb, îmbină sticla și metalul chiar mai elegant decât Apple. Ce-i drept, Galaxy S6 are un design ușor masculin datorită marginilor drepte, dar Galaxy S6 Edge e o operă de artă, curbele sale fiind comparabile cu cele ale corpului feminin. Pozele sunt mai luminoase decât cele făcute cu iPhone 6, plus că ai câteva moduri pentru selfie cel puțin interesante. Galaxy S6 este disponibil AICI, iar versiunea cu margini curbate o găsești AICI.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge (1)

BONUS: Pentru că se apropie vara și deja intrăm în fibrilații cu slăbitul, poți cumpăra de AICI o brățară Fitbit Flex la un preț bun. Bineînțeles, nu îți garantează că te transformi peste noapte într-un model Victoria’s Secret, dar îți monitorizează caloriile arse și consumate, astfel încât să îți fie mai ușor să îți monitorizezi greutatea și să îți atingi obiectivele.

Autor: Andrada Bonea

fitbit flex

Citește și: