28 iul. 2015 | 13:47

Reduceri de neratat la televizoare și sisteme audio

ACTUALITATE
Reduceri de neratat la televizoare și sisteme audio

Summer Fest la eMAG continuă în această zi cu noi oferte pentru televizoare și sisteme audio. Este doar a doua zi și acum au trecut la electronice.

Dacă vă doriți un televizor nou cu un sistem audio pe măsură, atunci aceasta ar putea fi perioada ideală pentru a le achiziționa. După ce ieri au dat startul Summer Fest cu ofertele la smartphone-uri și alte dispozitive, eMAG ne oferă acum noi reduceri importante la electronice. Pentru a vizualiza toate produsele disponibile la un preț avantajos, puteți accesa acest link.

În cazul în care te interesează un smartphone bun și accesibil din punct de vedere financiar, avem aici o listă cu oferte foarte bune, iar gama completă se găsește pe site-ul eMAG. Nici tabletele nu puteau fi excluse, o selecție a câtorva dintre cele mai interesante regăsindu-se aici.

Televizoare disponibile la preț redus

Toshiba 32E2533DG are un ecran cu o diagonală de 80 de centimetri și o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli. Nu cântărește decât 11 kilograme, are un timp de răspuns de 9 milisecunde, iar din punct de vedere al conectivității, se descurcă foarte bine. Acesta este dotat, printre altele, cu două porturi HDMI și un port USB 2.0. Vă puteți cumpăra TV-ul Toshiba la ofertă de AICI.

cele mai bun reduceri la televizoare Toshiba

Samsung 32J5500 este unul dintre cele mai bune televizoare la reducere cu ocazia Summer Fest. Smart TV-ul produs de coreeni include un procesor quad-core, iar ecranul de 80 de centimetri suportă o rezoluție Full HD. cu o greutate de doar 5,1 kilograme, 3 porturi HDMI și 2 porturi USB 2.0, acesta se găsește la un preț avantajos AICI.

cele mai bun reduceri la televizoare Samsung

LG 40LF630V face parte din gama de televizoare lansată anul acesta de LG și oferă imagini la rezoluție Full HD pe ecranul său de 101 centimetri. Veți beneficia, printre altele, de 3 porturi HDMI și de alte 3 porturi USB 2.0. LG 30LF630V vine dotat cu noul WebOS 2.0, are o greutate de 9,6 kilograme și este disponibil AICI.

cele mai bun reduceri la televizoare LG smart

LG 49LF540V a fost lansat anul acesta, alături de modelul prezentat mai sus. Nu este un model smart, așa că nu veți avea parte de WebOS 2.0, însă ecranul cu o diagonală de 123 de centimetri oferă imagini de o calitate foarte bună, grație unor tehnologii precum ”Triple XD Engine”, ”Active Noise Reduction” sau ”Dynamic Clear White”. Din păcate, acesta nu are decât un port HDMI și unul USB 2.0. Televizorul poate fi găsit la un preț bun AICI.

cele mai bun reduceri la televizoare LG

Philips 55PFH5209 are un ecran de 140 de centimetri cu o rezoluție Full HD, alături de două porturi HDMI și o intrare USB 2.0. La 20,5 kilograme, acesta este mai greu decât modelele anterioare, însă are parte de una dintre cele mai mari reduceri disponibile în acest moment. Vi-l puteți cumpăra de AICI.

cele mai bun reduceri la televizoare Philips

Pentru a avea parte de cea mai bună experiență cu noile televizoare, vă recomandăm și un sistem audio performant. Cele de mai jos sunt cinci dintre cele mai interesante de pe site, iar ofertele eMAG sunt disponibile până la 1 august.

Oferte la sisteme audio

Sistemul MCM2300/12 are o putere de 15W, beneficiind în același de timp de un tuner FM și CD player. Intrarea audio vă permite să redați melodiile preferate direct de pe dispozitivele mobile, iar sistemul ”Bass reflex” include boxe de mici dimensiuni. Acesta diferă ce cele obișnuite prin adăugarea unui tub pentru bași aliniat acustic cu woofer-ul. Philips MCM2300/12 poate fi achiziționat de AICI.

Philips MCM2300 sistem audio

Dispozitivul mobil poate fi coenctat prin Bluetooth cu sistemul Philips BTM2335/12, astfel încât nu va mai trebui să vă folosiți de intrarea audio. Philips BTM2335/12 include de USB Direct și ”Bass Refelex, însă, spre deosebire de modelul precedent, are o putere de 30W. Grație campaniei Summer Fest, sistemul este disponibil la un preț redus AICI.

sistem audio philips BTM2335

Minisistemul Pioneer X-CM31-K are o putere de 30W, fiind capabil să redea muzica de pe CD-uri, dar și de pe iPhone-uri, grație dock-ului special. Din păcate, acesta este unul cu 30 de pini, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un adaptor special în cazul în care dețineți iPhone 5 sau un model mai nou. Vă puteți cumpăra propriul sistem audio Pioneer de AICI.

sistem audio Pioneer

Sony CMTSBT40D este un sistem Hi-Fi clasic cu trei incinte combina un CD/DVD player, un tuner radio si o intrare USB. În mod interesant, acesta vă permite să utilizați funcția NFC pentru a stabili imediat o conexiune cu dispozitivul mobil. Cu o putere de 50W, Sony CMTSBT40D este disponibil la un preț avantajos AICI.

sistem audio Sony CMTSBT40D

Bluetooth, NFC, ”Bass reflex”, toate acestea se găsesc în performantul sistem CMTSBT100 de Sony. Ca de obicei, avem parte de o intrare USB și de un Tuner AM/FM, alături de care se găsește și un CD Player. Sony CMTSBT100 este disponibil în oferta Summer Fest AICI.

Sistem audio SOny CMTSBT100D