Cele mai bune tablete la preț redus în oferta eMAG

Cele mai bune tablete la preț redus în oferta eMAG

Știm că, probabil, în acest moment disprețuiești puțin vara, cel puțin din cauza faptului că nu prea poți respira. Aceste reduceri poate te răcoresc.

Totuși, nu vrem să uiți că are și părți bune. În afară de reducerile de mijloc de sezon la haine, cei de la eMAG au pregătit unele la fel de îmbucurătoare. Așadar, dacă voiai să îți iei o tabletă bună la un preț redus considerabil, acum ai această ocazie. Noi am făcut o selecție a câtorva dintre cele mai bune oferte, dar poți găsi o varietate mai mare aici.

Dacă nu cauți o tabletă, dar vrei să profiți de aceste reduceri eMAG, găsești tot la Summer Fest câteva telefoane foarte bune. Am ales 10 dintre ele, plus unul bonus, și le-am detaliat calitățile aici.

Tablete la reduceri – Acer Aspire Switch 12

Aspire Switch 12 este un produs versatil cu ecran de 12,5 inci, cu o tastatură wireless detașabilă, care poate fi utilizat ca laptop, tabletă cu sau fără tastatura, sau PC desktop. De asemenea, oferă o putere mare de calcul, grafică de top și funcționare la temperatură joasă cu consum redus de energie, și vine cu cel mai nou procesor Intel Core. Poate fi cumpărată de AICI.

acer-aspire-switch-12-sw5-271-win-8-1.jpg

Apple iPad Air la preț redus

Nu încape îndoială că nu numai din punct de vedere al designului, dar și al specificațiilor, produsele Apple sunt excelente. Chiar dacă nu este cel mai nou din categoria sa, iPad Air nu face o excepție. Este ideal dacă vrei să urmărești filme sau seriale în avion sau orice mijloc de transport alegi pentru destinațiile de vacanță. Are un ecran Retina de 9,7 inci, cu o densitate remarcabilă a pixelilor. De asemenea, bateria promite să dureze până la 10 ore de utilizare. O poți cumpăra de AICI.

Apple iPad mini retina display ipad air mac pro macbook pro

Lenovo Tab Yoga 2 în promoția Summer Fest

Designul inovator al tabletei Yoga 2 cu Windows plasează cilindrul bateriei și suportul pe partea laterală dispozitivului, ceea ce deplasează centrul de greutate și permite mai multe moduri de utilizare: Hold, Tilt, Stand și Hang. De asemenea, bateria promite să reziste și 15 ore de utilizare, iar boxele stereo frontale oferă o experiență audio îmbunătățită. O poți cumpăra de AICI.

lenovo yoga tablet

Tablete la reduceri – Samsung Galaxy Tab S

Având în vedere faptul că Samsung este unul dintre puținii producători de dispozitive Android care se compară cu Apple, acest model de Galaxy Tab S este mai ușor și mai subțire decât iPad-ul Mini și cel obișnuit. Spatele tabletei are același finisaj de pe Galaxy S5, este practic o variantă mai mare a smartphone-ului, cu mici diferențe la marginea metalică a acesteia, care, indiferent de culoarea modelului, este aurie. Poți să o comanzi de AICI.

Samsung Galaxy Tab s

Tablete la reduceri – Samsung Tab A

Conceput pentru o portabilitate sporită, Galaxy Tab A are un ecran generos de 9,7 inci, în ciuda unei grosimi de numai 7,5 milimetri. Camera de 5MP vine cu funcția Auto Focus încorporată, ceea ce înseamnă că te vei bucura te imagini clare și reușite. Poate fi cumpărată de AICI.

Samsung Galaxy Tab A

 

Acer Aspire Switch 10 E la preț mai mic

Acer Aspire Switch 10 E este un convertibil mai accesibil adresat în special celor care au nevoie de o autonomie cât mai bună, bateria rezistând până la 12 ore. Acesta este echipat cu un ecran IPS cu diagonala de 10 inci şi protecţie Gorilla Glass 3. Poate fi cumpărată de AICI.

Acer Aspire Switch 10 E

Tablete la reduceri – Asus Transformer Book

Transformer Book T100 este un sistem ultraportabil compact, ce combină productivitatea unui laptop cu portabilitatea unei tablete, si îți permite să alternezi cele doua funcții instantaneu. Având o greutate de doar 1,07 kg, T100 este unul dintre cele mai ușoare laptopuri de pe piață, dar odată ce ai detașat afișajul de 10,1 inci de unitatea de andocare cu tastatură, acesta se transformă într-o tabletă cu suport pentru gesturi tactile, foarte ușor de transportat. Găsești acest model la reducere AICI.

Asus Transformer Book