Primul MacBook Air cu Retina Dispay va fi anunţat pe 9 martie

Primul MacBook Air cu Retina Dispay va fi anunţat pe 9 martie

În cadrul evenimentului menit să ne evidenţieze avantajele primul smartwatch Apple, este foarte probabil să fie detaliat un nou

După cum s-a putut observa şi pe invitaţia pentru respectiva conferinţă de pe 9 martie, cei de la Apple au planificat un eveniment cu şi despre ceasuri inteligente. Atunci, deşi va fi spulberată orice aură de mister din jurul Apple Watch, vom mai afla detalii legate de preţ şi disponibilitate.

Tot atunci însă, mai multe surse au confirmat că ar putea fi în sfârşit anunţat oficial un . Primul de acest gen, ultra portabilul sistem, pe lângă faptul că v-a reuşi să fie unul dintre cele mai subţiri şi uşoare ale companiei, v-a avea şi o autonomie spectaculoasă împreună cu un panou HiDPI. Informaţia a fost publicată pentru prima oară de The Michael Report, o publicaţie online ce în trecut a fost foarte eficientă în a face publice informaţii care s-au dovedit a fi adevărate în legătură cu produse Apple. În acest caz particular, informaţia pare ,,foarte credibilă”.

În altă ordine de idei, analistul Ming Chi Kuo, cu un istoric de zvonuri despre creaţii ieşite din Cupertino, a afirmat de mult că Apple v-a lansa un Retina MacBook Air în primul trimestru din 2015. Până acum au existat multiple referinţe către iminenta creaţie, deşi nici una din ele nu a venit de la un oficial al companiei lui Tim Cook.

În teorie, un nou MacBook Air cu o configuraţie actualizată ar trebui să fie un succes reprezentativ la public. În practică, la această oră concurenţa a devenit mult mai acerbă decât în urmă cu câţiva ani când vânzările de notebook-uri nu scădeau cu o viteză alarmantă de la trimestru la trimestru.

Citește și: