17 oct. 2015 | 14:07

Primele imagini cu Fiat Toro pick-up demonstrează că italienii chiar au stil

ENTERTAINMENT
Primele imagini cu Fiat Toro pick-up demonstrează că italienii chiar au stil

După ce italienii de la italienii de la Fiat au anunțat că vor lansa o nouă camionetă, a venit timpul să vedem și primele imagini cu Toro în toată splendoarea sa. 

Se știa de ceva vreme că Fiat dorește să lanseze o nouă camionetă, mai ales că a trecut ceva timp de la ultima apariție a unei astfel de mașini. Fiat Toro își va face apariția anul viitor pe străzile din America de Sud, ca mai apoi să fie disponibil și în Europa.

Camioneta, care arată ca și cum un Jeep Cherokee, un Citroen C4 Picasso și un Nissan Juke ar fi făcut un copil, se dorește a fi un rival pentru Volkswagen Amarok și Ford Ranger. Iar, la fel ca în cazul acestor două camionete, mulți ar putea să considere designul noului Fiat ca fiind unul foarte atrăgător și unic, în timp ce unii ar putea să nu-l îndrăgească prea mult. În orice caz, Fiat Toro nu va trece neobservat, iar asta este și intenția companiei. Fiat dorește să se detașeze de concurență printr-un design neconvențional pentru o camionetă.

În ceea ce privește numele camionetei, s-ar putea ca europenii să aibă parte de altă denumire, deoarece este probabil ca „Toro” să fie utilizat pentru piața din America Latină. Un lucru este cert însă: este bine că italienii au încetat să dezvolte gama 500 pentru orice tip de mașină, deoarece conceptul începea să-și piardă din farmec. Oricât de frumos ar fi fost un Fiat 500 Pick-up, prin simplul fapt că ar fi fost o camionetă, ar fi diminuat din strălucirea clasicului 500.

Potrivit celor de la Carscoops, deocamdată nu se cunosc detalii tehnice despre noul Fiat Toro, dar, având în vedere noua gamă de motorizări, camioneta ar putea beneficia de un motor 1.8 litri pe benzină care să dezvolte 140 de cai putere și unul Multijet de 2.0 litri diesel.