EA face discriminare între console cu FIFA 15

EA face discriminare între console cu FIFA 15

Deşi va putea fi jucat în curând pe aproape orice platformă, posesorii de XBox 360 şi PS3 sunt invitaţi la compromisuri.

fifa-15 pro clubs mode

Pasionaţii de fotbal virtual aşteaptă cu entuziasm în fiecare an lansare noului joc FIFA. Acest an nu reprezintă o excepţie de la regulă şi cei de la EA Games au anunţat deja de câteva luni că următorul joc din serie, . Partea tristă este că nu toţi cei care vor cumpăra jocul vor avea partea de aceeaşi experienţă.

Printr-un comunicat publicat pe site-ul EA, oficialii companiei au detaliat ce vă va lipsi din FIFA 15 dacă sunteţi posesor de XBox 360 sau PS3. Cu această ocazie am aflat că posesorii vechilor console nu vor avea parte de modul de joc Pro Clubs. Acesta va fi disponibil doar celor care vor juca FIFA 15 pe PC, Xbox One şi PS4. Pro Clubs este un mod de joc ce permite jucătorilor să creeze cluburi de de fotbal de la zero sau să se afilieze unui club deja creat. De asemenea, prin intermediul său, puteţi juca 11 vs 11 online.

În contextul în care acest mod de joc este inclus în seria FIFA de câţiva ani, este greu de înţeles de ce în FIFA 15 nu va fi disponibil pentru oricine. Pe marginea acestui subiect, cei de la EA s-au rezumat la a afirma că, deşi noul titlu oferă ,,inovaţie şi profunzime” pe vechile console, ,,există câteva lucruri pe care nu le-am putut face în FIFA 15 pentru PS3 şi Xbox 360″.

Pe de altă parte, compromisul nu este atât de mare. Dacă vă aflaţi printre cei afectaţi de această veste, merită să aveţi în vedere că FIFA 15 include totuşi câteva moduri de jocuri atractive: FIFA Ultimate Team, Career Mode, EA Sports Football Club, Tournament Mode, Online Seasons, Online Friendlies, Co-Op Seasons, Skill Games, Kick Off, Learn-to-Play şi Practice Arena.