Peste 10.000 de benzi desenate disponibile prin Scribd

Peste 10.000 de benzi desenate disponibile prin Scribd

Scribd, un popular serviciu online cu cărţi în format digital şi format audio oferă doritorilor acces la o colecţie impresionantă de .

Scribd.com stă la baza uneia dintre cele mai stufoase colecţii de cărţi disponibile online la ora actuală. Serviciul este cross-platform, motiv pentru care, puteţi profita de el atât printr-un browser web, cât şi prin intermediul uneia dintre aplicaţiile de mobil. Din păcate, exceptând o lună de acces gratuit, pentru a accesa librăria Scribd trebuie să achitaţi un abonament de 9 dolari pe lună, similar cu Netflix, de exemplu. Încercând să justifice acea sumă, deloc infimă, echipa din spatele site-ului a decis să introducă pentru prima oară un volum impresionant de benzi desenate.

Considerată ca fiind una dintre cele mai importante actualizări aduse serviciului, în urmă cu câteva zile, cei de la Scribd au finalizat introducerea în baza de date a site-ului a peste 10.000 de benzi desenate. Pe lângă faptul că veţi avea acces la ele fără plata unei taxe suplimentare, merită să aveţi în vedere calitatea foarte bună a noului conţinut digital şi faptul că, printre benzile desenate incluse, se vor numără şi unele dintre cele mai importante din industrie, precum , Archie, Valiant, Dynamite şi nu numai. Astfel, puteţi citi în deplasare, numerele voastre favorite din Captain America sau The Avengers.

Pentru a vă arunca la plata unui abonament sau pentru a experimenta o lună de acces gratuit la Scribd, accesaţi pagina web a serviciului. Suportă şi autentificarea prin Facebook, dacă vă grăbiţi.

scribd benzi desenate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: