Pedalele inteligente te fac un biciclist mai bun și te ajută să nu pierzi bicicleta [VIDEO]

Pentru că era inevitabilă lansarea unor gadgeturi în domeniul ciclismului, pedalele celor de la Connected Cycle vă ajută să vă găsiţi rapid bicicleta.

Având în vedere ritmul lansărilor de gadgeturi care vă fac viaţa mai uşoară, în 2015 doar bugetul poate reprezenta un impediment în a avea o viaţă conectată. Plecând de la această idee, cei de la Connected Cycle au anunţat în cadrul târgului internaţional CES, de la începutul acestui an, o pereche de pedale capabile să transforme orice bicicletă într-una .

Prin intermediul unui amalgam de senzori, gadgetul ilustrat în imaginea de mai sus, nu doar că monitorizează efortul fizic întreprins de voi, dar în cazul unui furt . În plus, datorită construcţiei sale simpliste, reuşeşte să funcţioneze în egală măsură cu biciclete foarte vechi sau foarte noi. La această oră, pedalele inteligente se regăsesc pe IndieGoGo, unde au reuşit deja să obţină finanţarea dorită în proporţie de aproape 200%.

Acum, că sunt mai aproape de transformarea într-un produs comercial, utilizarea pedalelor conectate nu mai implică plata unui abonament anual pentru localizarea bicicletei, cum se credea iniţial. Preţul pentru o pereche de astfel de pedale, dacă le achiziţionaţi prin intermediul campaniei de pe IndieGoGo este de 149 de dolari. Aparent, această valoare este cu 71 de dolari mai mică decât a preţului cu care vor fi comercializate în magazin.

 

Alexandru Puiu
07:30 01.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video