23 sept. 2015 | 13:46

Patru telefoane chinezești pentru care nu trebuie să aștepți reducerile de Black Friday

ACTUALITATE
Patru telefoane chinezești pentru care nu trebuie să aștepți reducerile de Black Friday

eMAG desfășoară campania de reduceri Revoluția Prețurilor, poate ultima astfel de campanie până la Black Friday. Totuși, dacă nu ați găsit niciun telefon care să fie pe gustul vostru în ofertă, sau prețurile vi se par în continuare prea mari, am ales patru telefoane chinezești cu dotări de top și prețuri pentru toate buzunarele. 

Ne-am uitat peste site-ul Gearbest.com pentru a vedea noile sosiri și am dat peste câteva modele interesante, unul dintre ele cu o baterie ce promite o autonomie enormă. La final am adăugat, după cum v-ați obișnuit deja, un TV Box, pentru că nouă ne plac aceste gadgeturi. Trei dintre aceste telefoane chinezești sunt disponibile la precomandă, dar pe cel de-al patrulea îl puteți cumpăra chiar acum.

Huawei P8 Max

Este un phablet cu ecran de 6,8 inci, aproape cât o tabletă de 7 inci, are o baterie de 4.360 mAh și o grosime de doar 6,8mm. Ecranul acoperă partea frontală în proporție de 83%, comparativ cu Note 4 care acoperă doar 80%. Folosește un procesor cu opt nuclee, are 3GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 13, respectiv 5MP, iar ”uriașul” costă 520 de dolari, fiind cel mai ”piperat” telefon de pe această listă. Îl puteți cumpăra de AICI. Cei care folosesc codul P8MAX beneficiază de un discount de 25 de dolari.

Huawei P8 Max

Huawei P8

Huawei P8 are un ecran de 5,2 inci la o rezoluție full HD, folosește un procesor Kirin cu opt nuclee, produs de Huawei, și mai are 3GB de memorie RAM. Este fratele mai mic al modelului prezentat anterior. Huawei P8 suportă dual SIM folosind slotul cardului microSD și camera foto este de 13 megapixeli, optimizată pentru fotografii în situații de luminozitate scăzută. Cea frontală este de 8 megapixeli, având și câteva beneficii pentru pasionații de selfie. Îl puteți cumpăra de AICI.

Review Playtech pentru Huawei P8 (21)

Lenovo Vibe P1

Lenovo Vibe P1 abia a fost anunțat în cadrul IFA 2015, dar deja poate fi precomandat. Acest smartphone are o baterie de 5.000 mAh și o greutate de 189 de grame, ceea ce nu e deloc rău pentru un dispozitiv cu carcasă din metal. Restul specificațiilor includ un display full HD de 5,5 inch, un procesor Snapdragon 615, 2GB RAM și 32GB spațiu de stocare. Camera foto principală este de 13MP, iar telefonul are și un senzor de amprente, dar și posibilitatea de încărcare rapidă. Îl puteți cumpăra de AICI.

Lenovo Vibe P1 (6)

Doogee Homtom HT6

Despre compania chinezească se poate să nu fi auzit foarte multe, însă nu ar trebui să ignorați următorul telefon. Dacă vi se pare că modelul de la Lenovo are o baterie incredibil de mare, trebuie să știți că Doogee Homtom HT6 are un acumulator de 6.250mAh, despre care producătorul spune că poate rezista chiar și o întreagă săptămână pe o singură reîncărcare. Alte specificații includ un procesor cu patru nuclee tactate la 1,0Ghz, un display HD de 5,5 inch, 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 8, respectiv 2MP și puteți cumpăra telefonul la un preț incredibil de bun de AICI. Folosind codul HT6GB, primiți un discount de 14 dolari.

gearbest homtom

Bonus: Pipo X9

Îndepărtându-ne puțin de seria de telefoane chinezești, Pipo X9 este unul dintre cele mai ciudate și interesante dispozitive pe care le-am văzut în ultima perioadă. Este un gadget complex, care combină o tabletă de 8,9 inch și rezoluție 1920×1200 cu un TV Box. Are un procesor Intel quad-core de 2,2Ghz, 2GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Și mai interesant este faptul că dispozitivul rulează atât Windows, cât și Android. Poate fi folosit și pe post de TV Box și de post de PC pentru activități de bază. Mai mult, are și un sistem de sunet încorporat, și îl puteți cumpăra de AICI, la un preț excepțional.

gearbest pipo x9