Păreri despre Apple Watch: E cel mai bun smartwatch din lume

Păreri despre Apple Watch: E cel mai bun smartwatch din lume

Apple Watch a ajuns în mâinile jurnaliștilor tech din SUA, care au avut timp să se familiarizeze cu dispozitivul timp de o săptămână. De ieri au început să își publice aceste păreri despre Apple Watch.

În linii mari, sunt numeroase păreri pozitive despre Apple Watch, dar rezervate în ceea ce privește utilitatea sa. Apple Watch este caracterizat ca fiind un dispozitiv bun, dar fără de care poți trăi, mai ales pentru că nu are cel mai rezonabil preț.

Dacă vrei o abordare critică din mai multe unghiuri înainte de a scoate din buzunar între 350 și 17.000 de dolari, am făcut o selecție de păreri avizate de care poți ține cont.

Păreri despre Apple Watch în primele review-uri

„Mi-au trebuit trei zile – trei zile lungi, deseori confuze și enervante – pentru a mă îndrăgosti de Apple Watch. Abia în ziua a patra am început să apreciez faptul că elegantul computer de 650 de dolari de la încheietura mea este mai mult decât un ecran banal.

Anunțându-mă instantaneu de toate evenimentele și lăsându-mă să le accesez fără să îmi scot telefonul din buzunar, ceasul a devenit un fel de extensie a corpului meu, o legătură directă, pe care nu am mai avut-o până acum, între universul digital și creierul meu. Efectul a fost atât de puternic, încât oamenii care obiectau înainte în privința dependenței mele de smartphone au început să observe o schimbare în comportament“, se arată în recenzia NY Times.

apple watch

„Apple Watch este departe de a fi perfect și nu e deloc ieftin. Deși arată foarte smart, prin combinația de piele și metal care îl detașează de alte purtabile similare din punct de vedere al designului, dispozitivul are limite și defecte de înțeles pentru o tehnologie abia lansată. Ceea ce este cumva atipic produselor Apple, software-ul ceasului îl face să nu fie tocmai potrivit unui novice tech. Este mai degrabă destinat oamenilor care sunt bombardați cu notificări prin telefon și pentru cei care vor să controleze modul în care lumea digitală le invadează viețile“.

Farhad Manjoo, New York Times

„Apple Watch este un dispozitiv excelent pentru mesagerie. Mesajele apar pe ecran și ai opțiunea de a răspunde imediat. Folosind recunoașterea vocală, poți pur și simplu să răspunzi astfel. Recunoașterea vocală s-a descurcat admirabil cu interpretarea cuvintelor mele, dar mi-ar fi plăcut să funcționeze mai repede“.

Lance Ulanoff, Mashable

„M-a făcut să fiu mai prezent. Am fost mai puțin predispus să devin absorbit de telefon și absent în viața reală, și, de asemenea, să îmi las deoparte smartphone-ul în timpul mesei nu a mai părut o obligație atât de mare (…). Motivul principal pentru care majoritatea oamenilor, inclusiv fanii Apple, vor fi reticenți față de Apple Watch este faptul că e prea nou. Cea mai mare dezamăgire au fost aplicațiile. Apple spune că au fost implementate mai mult de 1.000, dar pentru test au fost valabile în jur de 30. (…) Aplicațiile se descarcă în Apple Watch automat dacă le instalezi pe iPhone, iar utilizarea lor pe un ecran secundar atrăgător, dar mai greu de folosit, se simte ca un joc ciudat“.

Geoffrey Fowler, The Wall Street Journal

apple watch cover

„Apple Watch este un smartwatch cu o construcție frumoasă, compactă, care promite mult. Are sute de aplicații, software fitness solid, îți dă posibilitatea să efectuezi și să primești apeluri via iPhone. Părțile proaste ar fi că bateria durează o zi și se încarcă greu, prețurile sunt mai mari decât ar trebui, poate fi folosit doar împreună cu versiuni iPhone începând cu iPhone 5, nu e ușor să te obișnuiești cu interfața, iar uneori comunicarea cu iPhone-ul se face lent“.

Scott Stein, CNET

„Aplicațiile pentru monitorizarea activității fizice m-au făcut să fiu mai atent la mișcarea pe care o fac zilnic. Am vrut să merg mai mult, ajunsese să mă bucure o mică porție de jogging până în stația de tramvai și m-am simțit mai bine stând în picioare mai mult într-o zi obișnuită. Nu știu dacă impactul va fi unul de durată, dar cred că Apple a găsit o modalitate frumoasă și subtilă de a face oamenii mai atenți la obiceiurile legate de condiția fizică (…). Apple Watch nu îți schimbă viața, dar este excelent. Este, cu siguranță, cel mai bun smartwatch din lume“.

Joshua Topolski, Bloomberg

apple-watch-vs-moto-360-1200-80_thumb.jpg

 

Citește și: