Parallels te ajută să te joci pe iPad jocurile de PC

Parallels te ajută să te joci pe iPad jocurile de PC

Printr-un sistem de streaming foarte performant, cea mai nouă versiune de Parallels Acces îţi permite să te joci jocuri de PC pe iPad sau să-ţi accesezi sistemul de pe Apple Watch.

Se pare că nu doar Microsoft a pus la punct un sistem performant prin care vă puteţi juca jocuri de Xbox One pe PC-ul vostru cu Windows 10. Cei de la Parallels, care au antecedente foarte bune când vine vorba de maşini virtuale în particular şi virtualizare în general, au lansat o soluţie foarte bine pusă la punct prin intermediul căreia vă puteţi accesa sistemul de acasă de pe tabletă sau smartphone fără nici un fel de întârziere previzibilă în astfel de circumstanţe.

Parallels Acces 3.0, un serviciu cross-platform la care vă puteţi abona cu 20 de dolari pe an sau 35 de dolari pe doi ani, vă va lăsa cu gura căscată chiar şi în perioada gratuită de probă de 14 zile. Din câte se pare, acesta vă permite să vă jucaţi pe iPad jocuri foarte complexe, precum League of Legends sau Skyrim, deşi, în realitate, respectivele titluri ar rula pe PC. În teorie, suportul pentru astfel de scenarii momentan este trecut ca fiind experimental, dar primele teste sunt promiţătoare.

Pentru ca lucrurile să meargă ca unse, vă puteţi defini până şi comenzi particularizate pentru interfaţa touchscreen care în spate să fie referinţe către scurtături de taste fizice. Aplicaţia Parallels Acces pentru Apple Watch vă permite să iniţiaţi sesiuni remote folosind smartwatch-ul din Cupertino.

Nu doar utilizatorii de iOS care folosesc Parallels vor avea parte de îmbunătăţiri majore de performanţă, pe Android se vor simţi de asemenea câteva plusuri. Tot acum a fost introdus un manager universal de fişiere in-app cu suport pentru accesarea fişierelor de pe PC-ul de acasă sau din diverse servicii de stocare în cloud. Dacă aveţi o conexiune stabilă la internet, prin intermediul respectivului sistem puteţi transfera chiar şi fişiere de dimensiuni foarte mari. În plus, dacă vreţi un nivel sporit de confort psihologic în ceea ce priveşte fotografiile voastre din vacanţă, folosind Parallels Access 3.0 le puteţi transfera de pe smartphone pe PC înainte să ajungeţi acasă.

Citește și: