Panasonic Eluga are si fratele mai mare, Eluga Power

Panasonic Eluga are si fratele mai mare, Eluga Power

Panasonic reintra in segmentul smartphone si pe piata europeana cu doua noi modele Eluga si Eluga Power. Dupa cum sugereaza si numele, Eluga Power este cel mai „potent” dintre cele doua si merita o prezentare mai in detaliu.

Inima acestui smartphone este procesorul dual-core de 1.5 GHz. Chipset-ul este completat de un GPU Adreno 225 si de un modem HSDPA de 14.4 Mbps. Sistemul de operare este bineinteles Android 4.0 ICS iar camera foto de 8 Megapixeli cu filmare 1080p. Caracteristicile mai interesante sunt insa display-ul de 5.0 inchi cu o rezolutie HD (720×1280 pixeli) precum si certificarile IP57 pentru rezistenta la praf si apa.

Avand in vedere ca greutatea nu depaseste 133 grame iar grosimea este de 9,6 milimetri era necesara folosirea unui microSIM pentru suportul de voce si date.

Panasonic Eluga este „fratiorul” mai mic cu un procesor de 1GHz dual core, rezolutie QHD (540×960 pixeli) si ruland un sistem de operare ceva mai depasit, Android 2.3.5. Detine insa aceleasi caracteristici si certificari IP57 pentru rezistenta la praf si la apa. Spre deosebire de Eluga Power acesta detine doar 8 GB memorie interna fara posibilitate de upgrade prin microSD.