13 oct. 2015 | 13:07

Opt gadgeturi și accesorii de care nu te poți lipsi în această toamnă

FEATURE
Opt gadgeturi și accesorii de care nu te poți lipsi în această toamnă

În acest articol vă prezentăm o listă a dispozitivelor de care nu vă puteți lipsi toamna aceasta.

Dacă este un lucru de care avem parte din plin în prima parte a toamnei, acela a fost ploaia. Astfel, aveți în cazul în care aveți de gând să vă achiziționați gadgeturi noi și accesorii, ar fi indicat să vă orientați asupra unora rezistente, care pot face față condițiilor vitrege. Un telefon rezistent nu numai la stropire, ci și la scufundări, un ghiozdan special, toate acestea s-ar putea dovedi extrem de utile în săptămânile următoare.

Astfel, ne-am uitat peste ofertele câtorva magazine din România și am selectat un număr de produse care v-ar putea ajuta să depășiți mai ușor perioada aceasta.

Telefonul Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua este un smartphone rezistent la apă și este disponibil în patru nuanțe de culoare. Totodată, este primul smartphone Sony cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biți și dispune de conectivitate 4G/LTE. Xperia M4 Aqua este echipat minimalist cu elemente premium, ecran din sticlă întărită, pentru un dispozitiv cu o greutate de numai 136 de grame. Telefonul rulează Android 5.0 Lollipop. Există două variante de stocare internă, de 8 și de 16GB. Vă puteți cumpăra acest telefon la un preț bun de AICI.

Sony Xperia M4 Aqua in review la Playtech (11)

Umbrela LED ne aduce aminte de Blade Runner

Este clar că discursul final al lui Rutger Hauer din Blade Runner reprezintă unul dintre cele mai importante momente din istoria cinematografiei. Însă filmul are numeroase elemente interesante care au rămas în memoria colectivă, printre care și umbrelele interesante ale cetățenilor din film. Nu numai că vei avea cea mai interesantă umbrelă, dar vei putea atrage și atenția șoferilor, lucru care ți-ar putea garanta mai multă siguranță în anumite condiții. Umbrela este disponibilă AICI.

Umbrela LED

Geanta care îți protejează laptopul de ploaie

Atunci când te duci la serviciu ai nevoie de o geantă care să-ți poată proteja documentele importante și laptopul, iar Media-Tech Clasic este una dintre cele mai bune alegeri. Aceasta este ideală pentru orice laptop cu un ecran mai mic de 16 inci și poate fi cumpărată de AICI.

Geantă ploaie

Sony DSC-TX30, rezistent și la apă, și la frig

Dacă te nbumeri printre cei care continuă să facă fotografii chiar și pe timp de ploaie, modelul Sony DSC-TX30 ar putea fi pe placul tău. Aparatul foto are un ecran OLED și un senzor de 18,2 MP pentru fotografii detaliate și clipuri video realizate la rezoluție HD. Dispozitivul rezistă la nu mai puțin de 10 metri sub apă și se găsește AICI.

Aparat Sony

Rucsacul Verbatim Melbourne

Desigur, pentru a realiza fotografii de cele mai bune calitate cu aparatul de mai sus, ai nevoie uneori și de un trepied și alte accesorii. Transportarea acestora este una dificilă, însă ghiozdanul Verbatim rezolvă această problemă prin includerea unui suport special pentru umbrelă, sticle sau trepied. De asemenea, căptușeala din interior vă va proteja laptopul cu diagonală de până la 16 inci de ploaie. În cazul în care vă doriți acest accesoriu, îl puteți achiziționa de AICI.

Rucsac

Umidificatorul de aer te menține sănătos

Ne bazăm pe radiatoare și calorifere pentru a ne încălzi în timpul iernii și pe ventilatoare sau sisteme de aer condiționat în zilele toride de vară. Totuși, o temperatură optimă nu este suficientă pentru a ne asigura că sănătatea nu ne este pusă în pericol din cauza mediului. O metodă modernă pentru menţinerea nivelului optim de umiditate în aer este utilizarea unui umidificator de cameră.

Umidificatorul Philips HU4801 are un preț excelent și împrăștie până la 200 de mililitri de apă pe oră. Are un mod silențios, pentru a-l putea ține pornit și în timpul somnului și beneficiază de tehnologia NanoCloud. Îl puteți găsi AICI.

14080701w3_bpp

Căștile Veho ZS, ideale pentru un stil de viață activ

Căștile Veho ZS-2 sunt perfecte pentru cei care practică în mod constant activități sportive și își doresc o pereche de căști pe măsură. Acestea pot rezista foarte ușor ploii și sudorii, astfel încât nu va trebui să va faceți griji din acest punct de vedere. Sunetul nu te va dezamăgi nici el, iar de AICI poți face cadou o pereche de Veho ZS-2 persoanei iubite.

cadouri de paște veho

Boxa portabilă wireless care poate fi montată pe bicicletă

Unor oameni le este dificil să renunța la muzica preferată chiar și atunci când sunt pe bicicletă. Din moment ce căștile nu sunt o soluție pentru vreun biciclist căruia îi pasă de siguranța sa și a celor din jur, acesta ar putea apela foarte ușor la Voombox Ongo. Aceasta se conectează prin Bluetooth cu dispozitivul mobil și are o putere de 7W. Mai mult decât atât, bateria de 1.000mAh îi garantează o autonomie suficient de bună pentru majoritatea utilizatorilor. Boxa poate fi cumpărată de AICI.

Boxa wireless

BONUS: Sony PlayStation 4

Pe lângă cele opt gadgeturi și accesorii, am ales să includem și un bonus. E normal să nu ieși din casă pe o astfel de vreme. Și atunci care ar putea fi cea mai bună alternativă? Foarte simplu. Te întinzi în pat, aprinzi televizorul, dai drumul la PlayStation 4 și începi să împuști rebelii trădători în Star Wars Battlefront Beta (dacă mai este disponibil atunci când citești acest articol); sau joci un FIFA 16 cu prietenul/prietena. Consola celor de la Sony să găsește la un preț special în această perioadă și poate fi achiziționată de AICI.

sony playstation 4