Nu poți folosi Apple Music cu toate iPod-urile, dar motivul e evident

Nu poți folosi Apple Music cu toate iPod-urile, dar motivul e evident

Deşi a câştigat deja un număr impresionant de adepţi, Apple Music vine la pachet cu restricţii importante, mai ales dacă aveţi un iPod.

În teorie, dacă sunteţi abonaţi la Apple Music sau pur şi simplu v-aţi înscris în perioada trial de 30 de zile, vă puteţi forma o opinie concludentă vizavi de fiabilitatea serviciului creat de gigantul din Cupertino. Din păcate, nu a trecut mult timp până au ieşit la iveală micile restricţii cu care vine la pachet multaşteptatul serviciu de streaming. Cea mai importantă vizează utilizatorii de iPod nano şi iPod Shuffle.

Din păcate, dacă v-aţi salvat muzica din Apple Music pentru streaming offline în iTunes şi aţi încercat să o sincronizaţi cu un iPod nano sau Shuffle, aţi întâmpinat mesajul de mai jos. Prin acesta, vi se aduce la cunoştinţă faptul că melodiile din Apple Music nu pot fi redate pe anumite playere ale companiei americane.

Din câte se pare, motivul pentru care cei de la Apple au implementat un astfel de sistem are ca scop prevenirea pirateriei şi nu este un bug. Pentru că nu aveţi conectivitate WiFi sau celulară pe un iPod Shuffle sau nano, Apple nu vă poate monitoriza statutul abonamentului pe care îl folosiţi pentru Apple Music. Ca urmare, dacă nu ar fi existat această restricţie, v-aţi fi putut descărca o colecţie stufoasă de muzică pe iPod în perioada trial de Apple Music şi în secunda doi v-aţi fi închis abonamentul, iar Apple nu ar fi avut ce să facă.

Ca urmare, este foarte important să aveţi în vedere că un abonament la Apple Music nu poate fi folosit decât împreună cu un iPod Touch, iPhone, iPad, Mac sau PC cu iTunes.

Apple music ipod restrictie

Citește și: