Noul Need for Speed va imita foarte bine realitatea

Noul Need for Speed va imita foarte bine realitatea

Este suprinzătoare calitatea graficii din jocurile moderne, iar noul Need for Speed ar putea fi cea mai nouă tentativă pentru grafică fotorealistă.

Deşi au trecut deja câţiva ani de la ultimul joc din seria Need for Speed, iminentul titlu s-ar putea să ne redea încrederea în franciză. Acesta va fi creat de către dezvoltatorul Ghost Games, iar din primul trailer şi cele câteva secvenţe de gameplay ajunse online, deja ne-a crescut nivelul de curiozitate.

Cea mai nouă tentativă de crea interes pentru acest Need for Speed vine sub forma imaginii de mai sus publicată recent online. Aceasta reprezintă un colaj format din patru imagini. Pe sistemul jocurilor în care trebuie să găsiţi diferenţele, două dintre ele sunt capturi in-game pe timp de zi şi noapte, iar celelalte două sunt fotografii reale ce imortalizează o stradă folosită ca sursă de inspiraţie pentru joc. Rezultatul final este spectaculos şi este foarte greu să nu fiţi suprinşi.

,,Scopul nostru cu acest proces a fost să folosim un proces intitulat Randare Bazată pe Fizică (PBR) dintre funcţiile incluse în motorul grafic Frostbite pentru a crea materiale cât mai apropiate de cele reale, suprafeţe şi sisteme de iluminare menite să formeze imagini foto-realiste.” Pe marginea tehnicilor folosite, Bryn Alban, directorul artistic responsabil de vehicule în Need for Speed a afirmat că este foarte încântat de direcţia noului joc şi de grafica de care se vor bucura jucătorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: