Need For Speed nu va fi lansat anul acesta

Need For Speed nu va fi lansat anul acesta

Pentru cei care sunt familiari cu titlul Need For Speed avem o veste mai puțin bună, anul acesta nu ne putem aștepta la o nouă versiune a jocului.

Need For Speed

Această veste vine totuși ca o surpriză, având în vedere că franciza Need For Speed a văzut minim o lansare pe an de la începuturile ei, acum 15 ani.

Producătorul executiv de la EA Games, Marcus Nilsson, a specificat că studioul lucrează la un nou joc ce face parte tot din această serie, dar mai este nevoie de ceva timp pentru a îl finisa și pentru a aduce elemente cu adevărat noi atât în gameplay, cât și la capitolul mașini și trasee. Așadar, jocul nu va fi finalizat până la sfârșitul anului, spre dezamăgirea pasionaților care probabil așteptau vești despre o nouă versiune.

”Am vândut 10 milioane de exemplare în trecut. Need For Speed: Rivals nu s-a apropiat de această cifră însă s-a descurcat conform așteptărilor. Franciza nu are nici un fel de probleme, nu va dispărea. Avem o bază foarte mare de fani pentru PS4, și cred că Rivals este unul dintre cele mai inovative jocuri din franciza Need For Speed.” a declarat Marcus Nilsson.

Titlul de anul trecut, Need For Speed: Rivals, s-a descurcat destul de bine la capitolul vânzări, însă se pare că EA Games are de gând să reinventeze jocul, pentru a atrage cât mai mulți clienți. De aici și amânarea pentru anul viitor a lansării unui nou titlu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: