Noul Facebook Messenger are toate funcţiile pe care ţi le-ai putea dori

Noul Facebook Messenger are toate funcţiile pe care ţi le-ai putea dori

Printr-un nou update adus aplicaţiei , gigantul în social media a introdus una dintre cele mai dorite funcţii, aceea de video conferinţă.

Cei de la Facebook se pare că au o listă foarte stufoasă de puncte pe care vor să le atingă într-un timp foarte scurt cu aplicaţia lor de mesagerie, altfel nu-mi explic numărul semnificativ de actualizări importante din ultimele luni.

La aproximativ o lună după s-a vehiculat pentru prima oară în Facebook Messenger, cei de la Facebook deja au propagat acest update important la nivel global. ,,Suntem bucuroşi să vă anunţăm că am introdus această funcţie global, cu excepţia câtorva ţări în care continuăm să lucrăm la îmbunătăţirea calităţii serviciului.” Informaţia a fost făcută publică de David Marcus, directorul serviciilor de mesagerie din cadrul Facebook.

În contextul în care Facebook Messenger are peste 600 de milioane de utilizatori globali, această aplicaţie a devenit un concurent foarte serios pentru servicii gen Skype, Hangouts sau Facetime. Pentru a iniţia un apel video este suficient să deschideţi o fereastră de dialog cu o persoană şi să faceţi un tap în colţul din dreapta sus pe icoana camerei de filmat. În altă ordine de idei, aceasta este cea mai recentă tactică angajată de Mark Zuckerberg pentru a vă lipi şi mai mult de Facebook, rămâne să vedem dacă va fi şi reuşi.