Noua gamă de Chromebook-uri a fost lansată: Dispozitive foarte bune pentru un preț mic

Noua gamă de Chromebook-uri a fost lansată: Dispozitive foarte bune pentru un preț mic

Recent a fost lansată noua gamă de Chromebook-uri care include patru dispozitive foarte interesante, două de la Asus, două de la producători mai mici.

Patru noi dispozitive au fost adăugate de curând gamei de Chromebook-uri. Două dintre acestea, Chromebook Flip și Chromebook C201, au fost produse de tawainezii de la Asus, unul de către Hisense și ultimul de către Haier. După cum notează și cei de la Engadget, cel mai interesant este și cel mai scump. Este vorba despre Chromebook Flip, model care valorează echivalentul a 250 de dolari.

asus chromebook flip

Asus Chromebook Flip are, de asemenea, un display de 10,1 inci care poate fi rotit la 360 de grade, iar grosimea totală este de doar 15 milimetri. Astfel, Chromebook Flip poate fi folosit ca o tabletă și ca un laptop normal. Evident, acesta identifică automat când este în modul tabletă și va afișa o tastatură digitală atunci când este nevoie.

haier chromebook

Variantele Haier și Hisense beneficiază ambele de ecrane cu o diagonală de 11,6 inci, la fel ca și Asus Chromebook C201,  cu rezoluția de 1.366 x 768 de pixeli. Pentru laptopul de la Haier există chiar și o variantă educațională, destinată copiilor, rezistentă la apă.

hisense chromebook

Toate cele patru laptopuri au procesoare Rockchip 3288, 2GB RAM și 16GB spațiu de stocare. Camera foto poate filma la rezoluție 720p, iar autonomia baterie variază în funcție de model. În timp ce Asus Chromebook Flip și Haier Chromebook pot rezista 10 ore pe baterie, modelul C201 poate ajunge chiar la 13 ore. De cealaltă parte, Hisense se pare că nu va depăși 8 ore și jumătate. Flip, după cum am spus mai devreme, va costa 250 de dolari, C201 va costa 170 de dolari, iar Chromebook-urile Haier și Hisense, 150 de dolari fiecare.

 

Citește și:
Etichete: