Noua brățară inteligentă de la Microsoft pare să fie dispozitivul pe care vei dori să-l porți

Noua brățară inteligentă de la Microsoft pare să fie dispozitivul pe care vei dori să-l porți

Se puteau spune multe lucruri despre prima brățară inteligentă a celor de la Microsoft, dar numai că este un obiect fashion nu. Arăta mai puțin ca un dispozitiv pentru fitness și mai mult ca o brățară cu cip, folosită în cazul arestului la domiciliu.

Cel mai probabil, viitoarea generație de Microsoft Band nu va stârni aceleași reacții negative. Microsoftinsider, un site spaniol, susține că a intrat în posesia fotografiilor ce întruchipează a doua generație a brățărilor inteligente de la Microsoft. Acestea vor avea un design curbat și accente metalice, aspecte care îi conferă dispozitivului un aer mai modern și stilat.

Microsoft-Band-3

Microsoft-Band-4

Microsoft Band este o brăţară inteligentă mai apropiată ca funcţionalitate de Nike Fuelband decât de Apple Watch. Este compatibilă din start cu iDevice-uri, Android şi Windows Phone, aplicaţii pentru fiecare dintre cele trei platforme fiind deja disponibile în fiecare magazin virtual sub numele de Microsoft Band Sync. Are la bază un amalgam de zece senzori printre care şi GPS. Acesta din urmă este foarte relevant deoarece dovedeşte că brăţara poate înregistra traseul unei sesiuni de alergare sau ciclism fără telefon în buzunar. Aceasta monitorizează somnul, caloriile consumate, ritmul cardiac, intensitatea razelor ultraviolete la care ai fost expus, nivelul de stres şi multe alte elemente. De asemenea, Microsoft Band afișează notificări preluate de pe telefon, este util pentru luat notiţe vocal şi pentru a seta programări prin intermediul Cortana.

Chiar dacă nu știm cât de mult se vor schimba la interior, noile brățări ar trebui să poată monitoriza urcatul scărilor și alte schimbări de altitudine, precum urcarea pe munte.

Din păcate, nu au fost făcute publice detalii despre lansarea produsului. Microsoft are programat un eveniment pentru data de 6 octombrie, așa că nu ne-ar surprinde ca acesta să găzduiască și lansarea Microsoft Band 2, împreună cu noile telefoane și tablete.

Citește și: