Noua aplicație Microsoft te face să uiți ce urăști la mailuri

Noua aplicație Microsoft te face să uiți ce urăști la mailuri

Echipa care a creat Microsoft Outlook a venit cu o nouă aplicație, tot pentru mailuri. Aparent, datorită ei îți va fi și mai ușor să îți ignori mesajele.

Aplicația se numește Sent și nu este menită să aibă toate funcțiile specifice unei platforme pentru mailuri. Este foarte simplă și nu îți permite să vezi mailuri mai vechi sau să cauți în inbox. Ideea Microsoft, aparent, este de a scăpa de părțile inutile și enervante din compoziția mailurilor, printre care se numără subiectul și semnătura, făcând mai ușoară misiunea de a comunica rapid colegilor de muncă orice, fără formalități absurde.

Send

Chiar dacă sună mai degrabă a aplicație de chat decât un serviciu de mail pentru utilizatorii business, Send e disponibilă pentru Office 365, iar mesajele sunt sincronizate cu Outlook. Microsoft spune că aplicația va putea fi folosită conform politicilor IT ale companiei, scriu cei de la Mashable.

Precum alte aplicații, Send a debutat pe iOS, dar cei de la Microsoft spun că versiunile pentru Android și Windows Phone sunt în curs de dezvoltare. De asemenea, Microsoft spune că va adapta aplicația pentru mai multe tipuri de conturi e-mail în următoarele luni.