Noile HTC Desire arată foarte bine şi se comportă decent

Noile HTC Desire arată foarte bine şi se comportă decent

Perfecte pentru cei aflaţi în căutarea unui nou smartphone, noile HTC Desire îmbină designul plăcut cu o configuraţie hardware peste medie.

Pe lângă seria de dispozitive HTC One, taiwanezii au încercat să prindă un pic din segmentul de piaţă mainstream prin intermediul modelelor Desire. Astăzi, respectiva serie beneficiază de patru noi membri, Desire 520, Desire 526, Desire 626 şi Desire 626s. Cum se întâmplă de obicei în cazul unei astfel lansări de grup, majoritatea specificaţiilor sunt similare, dar există şi câteva particularităţi care fac diferenţa.

Procesoarele Qualcomm Snapdragon şi conectivitatea LTE reprezintă constanta. Desire 520, cele mai ieftin dintre cele 4 este construit în jurul unui panou cu diagonala de 4,5 inci cu o rezoluţie de 854 x 480 pixeli. Are 1GB RAM, 8GB memorie internă, o cameră principală de 8 megapixeli şi una frontală de 2MP. Un pic mai sus ca specficaţii se află clasificat Desire 526 cu un display de 4,7 inci şi o rezoluţie nativă de 960 x 540 pixeli. Cantitatea de memorie RAM sare în acest caz particular până la 1,5 GB RAM, spaţiul de stocare se dublează, dar cele două camere foto-video rămân neschimbate.

Modele din seria 600 fac tranziţia la panouri HD. Desire 626 foloseşte un display de 5 inci cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. La interior ascunde 1,5 GB RAM, o memorie internă de 8GB şi două camere de 8, respectiv 5 megapixeli. Desire 626s este identic cu 626, cu menţiune că are doar 1GB RAM în loc de 1,5GB.

Preţurile pentru nici unul dintre modelele de mai sus nu a fost confirmat, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până le vom vedea în magazine.

Citește și:
Etichete: