Noile Galaxy Note 5 se livrează cu un avertisment ”anti-prost”

Dacă vă veți cumpăra în următoarea perioadă un Galaxy Note 5, folia de protecție de pe ecran, livrată din fabrică, va conține un avertisment un pic ofensator.

Înainte să explicăm motivația din spatele mesajului de pe folia noilor Galaxy Note 5, trebuie să aveți în vedere câteva informații de context. Fiecare Galaxy Note, de la primul până la Note 5, au fost livrate împreună cu un stylus S Pen. De fiecare dată, acesta se ascuns undeva în rama produsului.

Până la Note 4, pentru a-l scoate afară, trebuia să vă folosiți unghia de la un deget, deși procesul era foarte facil. În cazul recentului Galaxy Note 5, cei de la Samsung s-au gândit să introducă un nou sistem semnificativ mai simplu. Acesta implica apăsarea stylusului în interior pentru ca un mecanism cu un arc să-l împingă afară.

De la lansarea Galaxy Note 5, nu a trecut mult timp până când un număr semnificativ de persoane s-au gândit să introducă cu capul în jos stylusul S Pen în locașul din rama aparatului.

Din păcate, respectivul gest s-a reflectat atât în stricare mecanismului prin care stylusul vă era împins afară, cât și în defectarea modului prin care smartphone-ul știa că l-ați scos din locaș.

Deși scenariul respectiv era unul destul de stupid, mai mult persoane s-au grăbit să critice compania sud coreeană pentru că nu au avertizat utilizatorii în legătură cu problema descrisă mai sus. De acum înainte, pe sistemul paharelor de cafea pe care scrie mare ,,Cafeaua este fierbinte”, Samsung livrează exemplarele noi de Galaxy Note 5 cu un avertisment pe folia din fabrică, pe care o găsiți pe ecranul aparatului când îl scoateți din cutie. Pe acesta se poate vedea scris cât se poate de clar că inserarea S Pen în modul greșit poate defecta stylusul și telefonul. E foarte probabil să nu citiți acel mesaj, dar în acest mod, cei de la Samsung s-au asigurat că nu-i puteți da în judecată.

07:15 18.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video