Noile ecrane de la LG îți vor face laptopul mai subțire și mai ușor

Noile ecrane de la LG îți vor face laptopul mai subțire și mai ușor

E clar de ceva timp că ecranele subțiri sunt viitorul. În mod evident, toate companiile mari se conformează cererii, iar cei de la LG nu se vor lăsa mai prejos.

Aceștia promit ecrane considerabil mai subțiri, mai ușoare și mai sensibile pentru laptopurile lansate anul acesta. Rezoluția full HD nu va lipsi, iar ecranele cu Advanced In-Cell Touch (AIT) vor substitui un panou sensibil la atingeri cu un senzor implantat direct în LCD, ceea ce le va face mai subțiri. Este aceeași tehnologie regăsită în LG G4, dar este prima oară când va fi utilizată pentru laptopuri.

Grosimea va fi redusă cu 25%, iar greutatea cu 35%, raportat la un laptop obișnuit. Această reducere a straturilor tactile implică și o reflectare mai mică a luminii, adică un ecran mai luminos și mai clar. Compania intenționează să lanseze dispozitive cu mai multe mărimi, precum și unele compatibile cu stylusuri, potrivit celor de la Engadget.

Așadar, LG ar putea deveni un concurent serios pentru modelele din ce în ce mai subțiri ale Asus, locul fruntaș fiind ocupat de Asus Zenbook UX305 și, desigur, pentru Macbook.

Citește și:
Etichete: