Nexus 6P, supus unor noi teste de rezistență

Un telefon foarte atractiv din multe puncte de vedere, Nexus 6P se pare că nu este unul dintre cele mai rezistente în momentul în care este supus la niște teste.

În urmă cu aproximativ o săptămână, a început să circule online un clip în care un Nexus 6P era supus la o serie de teste agresive. Deși am creat și noi un material editorial în jurul său, au existat foarte mulți internauți care i-au contestat autenticitatea din cauza faptului că era editat. Pentru că mai multe momente din clip păreau decupate, era ușor să crezi că telefonul a fost supus unor teste mai agresive decât cele difuzate online.

Cu scopul de elimina orice dezbatere și pentru a dovedi că are bani de aruncat pe telefoane, un internaut ce activează pe YouTube sub pseudonimul JerryRigEverything a reiterat toate testele într-un clip needitat. Mai mult decât atât, a început scurtmetrajul cu un unboxing, dovedind că telefonul folosit pentru aceste teste agresive este cu adevărat nou.

Per ansamblu, concluzia este una cât se poate de simplă. Testul a fost realizat corect, iar Nexus 6P nu este foarte rezistent. Din câte se pare, chiar și fără gadgeturi speciale, telefonul se îndoaie destul de ușor în mână. Motivul principal pentru această sensibilitate sporită pare să fie cauzat de faptul că partea din spate nu este liptă de restul componentelor, afectând integritatea structurală a gadgetului.

În definitiv, nici un telefon nu este perfect, indiferent dacă vă orientați către un Samsung, Nexus, Apple, LG, HTC și nu numai. Din acest clip nu trebuie decât să rămâneți cu faptul că ar fi bine să aveți un pic mai multă grijă de noul vostru smartphone în cazul în care acesta este un Nexus 6P. Nu de alta, dar un smartphone îndoit nu este acoperit de garanție.

Alexandru Puiu
10:54 04.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video