Microsoft Office ajunge în sfârşit pe Android în variantă finală

După ce a fost lansat cu restricţii semnificative de hardware pe tabletele cu Android, pe smartphone-urile cu platforma Google.

Indiferent câte suite de aplicaţii de birou ajung să fie disponibile pe mobile, foarte mulţi sunt de părere că volumul perfect de funcţionalitate este oferit de gigantul din Redmond sub forma Microsoft Office.

Într-o postare pe blogul Microsoft, Kirk Koenigsbauer a anunţat cu mândrie zilele trecute lansare noilor aplicaţii pentru mobilele cu Android. ,,Astăzi sunt mândru să anunţ disponibilitatea generală a noilor aplicaţii Word, Excel şi PowerPoint pentru telefoanele cu Android. Acestea se adaugă aplicaţiilor Office pentru tabletele cu Android lansate anterior pentru a completa experienţa Office a milioanelor de utilizatori de Android din jurul lumii.

Merită reţinut că este posibil să fi experimentat aceste aplicaţii pe gadgeturile voastre cu Android în trecut, dar doar în formă beta. O versiune preview a respectivelor programe a fost publicată în urmă cu ceva timp dar acea lansare a fost folosită mai degrabă ca o platformă pentru finisarea eventualelor bug-uri şi vulnerabilităţi.

Cel mai important este că mici aplicaţii sunt complet gratuite pentru cea mai mare masă a utilizatorilor. Doar clienţii business vor avea nevoie de un abonament activ la Office 365 pentru a interacţiona cu propriile documente stocate în OneDrive for Business şi Dropbox for Business. Dacă nu faceţi parte din acel grup select de utilizatori, nu ezitaţi să profitaţi de aceste link-uri de descărcare: Microsoft Word | Microsoft Excel | Microsoft PowerPoint

07:16 25.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video