MakerBot Mobile te ajută să imprimi 3D de pe telefon

MakerBot Mobile te ajută să imprimi 3D de pe telefon

O nouă aplicaţie pentru Android, intitulată MakerBot Mobile, vă permite să interacţionaţi cu folosind un smartphone cu Android.

Pentru o lungă perioadă de timp, partea de control şi comandă a unei imprimante 3D putea fi realizată doar prin intermediul unor computere. Acum, cu cât astfel de gadgeturi devin mai accesibile, puterea de procesare necesară pentru a le controla este mai mică. Ca urmare, lansarea noului program MakerBot Mobile nu ar trebui să vină ca o surpriză.

Întâi a avut loc lansarea aceleiaşi aplicaţii pentru dispozitivele Apple, iar acum MakerBot Mobile este disponibilă şi pentru cei care folosesc Android. Respectiva aplicaţie, pe lângă faptul că vă permite să interacţionaţi cu imprimanta voastră 3D, vă oferă acces rapid şi la librăria de creaţii 3D intitulată MakerBot Cloud Library.

Singura condiţie pentru a vă controla una dintre imprimantele MakerBot Replicator Z18, Makerbot Replicator sau cu telefonul, este să vă aflaţi în aceeaşi reţea wireless. Din acel moment, pe lângă faptul că puteţi defini sarcini de imprimare, le puteţi pune pe pauză sau anula şi puteţi schimba filamentul folosit la întregul proces. În viitoarele versiuni ale aplicaţiei, cei de la MakerBot speră să introducă controlul imprimantelor companiei prin intermediul unor conexiuni de date 3G sau 4G.

În cazul în care plănuiţi să achiziţionaţi o astfel de imprimantă în viitorul apropiat sau aveţi deja una, aplicaţia de Android aferentă o puteţi descărca din Google Play.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI