LG G4 S e telefonul pentru oricine nu-și permite un LG G4

LG G4 este un telefon impresionant, dar deși are un preț mai mic decât al rivalilor, tot este suficient de scump cât să nu și-l permită toată lumea. Așa că se pregătește o versiune mini în locul lui.

Încă de când telefoanele au trecut la ecrane de peste 5 inci, au apărut și versiunile mini. Mereu sunt cu dotări ceva mai slabe decât modelul inițial, excepție parțială fiind seria Compact de la Sony. Așa va fi și LG G3 S, dar măcar ecranul va fi bun.

În prezent, LG G4 are procesor cu șase nuclee împărțite în două procesoare a câte patru și două. LG G4 S va avea un cip cu opt nuclee, împărțite egal între două procesoare. Modelul folosit este un Qualcomm Snapdragon 615, memoria RAM va fi de 2GB și spațiul intern de stocare va începe de la 16GB, după cum scrie GSMArena.

Chiar dacă ecranul este bun, la 5,2 inci și rezoluție full HD, camera foto este doar de 8 megapixeli si cel mai probabil va fi lipsită de capacitatea de a face poze RAW. Cea frontală este de 5 MP. Desigur, telefonul va rula Android 5.1 Lollipop. Încă nu este cunoscută o dată de lansare, dar prețul cel mai probabil va fi sub 2.000 de lei. Un review pentru LG G4 găsești aici.

LG G4 va fi din 2 iunie în magazinele din România. Până atunci, află de aici dacă merită să ți-l cumperi sau nu: http://bit.ly/1FT5pyR

Posted by playtech.ro on Saturday, May 30, 2015

Răzvan Băltărețu
11:42 07.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video