Le Gouffre e un succes al Kickstarter care te va sensibiliza [VIDEO]

, 13 Feb, 11:46

Deşi nu am avut niciodată dubii în privinţa sensibilităţii ascunse într-un bine gândit, Le Gouffre s-ar putea să vă impresioneze foarte mult.

Pe Kickstarter s-au finanţat de-a lungul anilor un amalgam de proiecte, mai mult sau mai puţin utile. Multe dintre ele nici măcar nu s-au materializat vreodată, iar dintre cele care au reuşit să devină realitate, un procent semnificativ şi-au dezamăgit finanţatorii. Le Gouffre este una dintre excepţiile de la regulă.

Le Gouffre sau Golful este produsul unei campanii de crowdfunding încheiată în urmă cu aproximativ doi. Acesta este de aproximativ zece minute pe care îl puteţi viziona mai jos la calitatea HD şi care are toate şansele de a vă sensibiliza. După ce a câştigat numeroase premii la festivaluri de profil, creatorii săi, cei de la Lightning Boy Studio l-au postat pe Vimeo pentru ca fiecare dintre noi să-l poată vedea gratuit şi legal.

Carl Beauchemin, Thomas Chrétien şi David Forest, cei trei animatori din spatele acestui proiect spun o poveste simplă, cu foarte puţine cuvinte şi doar două personaje. Este vorba de doi prieteni ce se străduiesc să construiască un pod pentru a depăşi un canion în sălbăticie. Coloana sonoră este la fel de impresionantă precum calitatea animaţiei, iar stilul de desenare al personajelor este suficient de realist încât să genereze în sufletul vostru un sentiment de empatie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail