Cum imortalizezi o cladire pentru o animatie din toate unghiurile [VIDEO]

, 23 Dec, 00:46

Desi pare relativ simplu, pentru din toate unghiurile unei cladiri e nevoie de maiestrie si de cateva cadre bine alese.

Spin DSLR cladire din toate unghiurile

Candy Glass Productions, o companie specializata pe tutoriale, pentru a ilustra cum poti face o animatie in jurul unei cladiri sau a oricarui alt obiectiv istoric. In cazul de fata a fost capturat din toate unghiurile CN Tower din Toronto Canada, inalt de 533 metri.

In teorie ai fi tentat sa crezi ca este suficient sa misti camera in cerc si sa faci cateva poze. In practica insa, intreaga procedura se complica proportional cu inaltimea obiectivului. In cazul de fata, pentru a obtine efectul de camera ce zboara efectiv in cerc in jurul turnului CN au fost necesare cateva etape relativ usor de urmat.

In primul rand aveti nevoie , dupa care sa faceti o captura de ecran cu respectivul obiectiv in centru. Intr-un program simplu de editare foto desenati un cerc in jurul lui a carui dimensiune variaza in functie de inaltimea cladirii pe care o doriti imortalizata. Pe respectivul cerc alegeti aproximativ 36 de puncte pe care le veti folosi pentru a face poze in realitate. In final, desi este nevoie si de un pic de Photoshop pentru a alinia toata lucrarea, lucrurile par destul de simple incat sa nu intampinati dificultati.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail