Galaxy S6 Edge vs iPhone 6 – un test de viteză în lumea reală [VIDEO]

Concurenţa dintre Samsung şi Apple a fost dezbătută suficient, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre noile vârfuri de gamă, Galaxy S6 Edge şi

În continuare, mai sunt câteva zile sau câteva săptămâni până în momentul în care oricare dintre voi îşi va putea achiziţiona un Galaxy S6 sau . Momentan se pune problema la nivel global doar de precomenzi. Cu toate acestea, încercând să creeze un val de interes pentru noile sale vârfuri de gamă, cei de la Samsung au trimis către foarte mulţi jurnalişti aparate la test. În multe situaţii, respectivele dispozitive au fost testate mai agresiv decât aţi crede.

De această dată este vorba de un test practic aparent banal între un iPhone 6 şi Galaxy S6 Edge. După cum se poate observa în clipul de mai jos, ambele telefoane sunt foarte atrăgătoare şi nu aţi face nici un fel de greşeală, indiferent spre care vă orientaţi. Testul efectiv constă în pornirea unui cronometru, rularea aceloraşi aplicaţii şi închiderea lor la scurt timp după ce au ajuns să fie afişate pe întregul ecran. La final, este pornit acelaşi cronometru pentru obţinerea unei valori numerice comparative.

Rezultatul final este cât se poate de simplu, Galaxy S6 Edge a câştigat testul. Deşi se pot da vina pe multe aspecte pentru a justifica această finalitate, în definitiv acelea sunt irelevante. Este foarte evident că durează mai mult iniţierea unor anumite aplicaţii pe iPhone 6, iar în încheiere Galaxy S6 avea un avantaj de aproximativ 8 secunde obţinut pe parcursul a două minute şi 15 secunde. Când vine vorba de jocuri, smartphone-ul celor de la Apple era mai eficient la încărcarea unor titluri, dar deja era prea târziu.

Alexandru Puiu
06:31 02.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video