Layout de la Instagram este cea mai nouă aplicaţie de colaje

Layout de la Instagram este cea mai nouă aplicaţie de colaje
06:49 24.03.2015

Exclusiv pentru iOS, aceeaşi echipă responsabilă de realizarea şi modernizarea a lansat aplicaţia pentru făcut colaje cu numele Layout.

Deşi este parte componentă din Facebook, este lăudabil faptul că Instagram continuă să fie o entitate de sine stătătoare capabilă de dezvoltare autonomă. Din această dezvoltare multilaterală face parte şi noua aplicaţie Layout. Această lansare vine la aproape un an distanţă după ce aceeaşi companie a publicat , o aplicaţie foarte bine pusă la punct pentru realizare de scurt metraje în format timelapse.

În doar câteva minute, cu noua aplicaţie Layout aveţi posibilitatea de a realiza colaje atrăgătoare folosind pozele voastre de pe telefon. Eventual, prin intermediul funcţiei in-app intitulată Photo Booth puteţi imortaliza momente direct din Layout. Practic, puteţi combina mai multe fotografii într-una singură într-un mod creativ. Există şi câteva modele predefinite de colaje, dar gradul de flexibilitate este foarte ridicat. Fiecare imagine dintr-un colaj poate fi mărită, micşorată, rotită, rearanjată şi nu numai. Pentru a facilita realizare de colaje cu prieteni, Layout vă poate sorta imaginile din Fluxul Foto de pe telefon punându-vă în prim plan fotografiile cu persoane.

Descrierea aplicaţiei e cât se poate de simplă. Layout te ajută să-ţi ,,flexezi creativitatea”. Momentan, Layout este disponibilă doar pentru iOS şi poate fi descărcată gratuit de aici. A fost făcută deja o promisiune referitoare la o versiune a aplicaţiei pentru Android, dar vor mai dura câteva luni până la materializarea ei.

loading...