La ce oră veţi putea comanda noul Apple Watch?

La ce oră veţi putea comanda noul Apple Watch?
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
06:34 06.04.2015

Cei de la Apple au făcut publice orele oficiale începând cu care veţi putea face precomandă pe data de 10 aprilie pentru .

momentan în nici un colţ de mapamond. Cu toate că marketingul pe marginea acestui gadget este foarte agresiv şi au fost făcute publice atât de multe informaţii încât aţi fi tentaţi să credeţi că este disponibil, în realitatea mai aveţi puţin de aşteptat. Comercializarea la nivel global de ceasuri inteligente ieşite din Cupertino se va iniţia pe 24 aprilie. Până atunci însă, va exista procesul de precomandă dedicat celor care îşi doresc cu ardoare să facă parte din primul val de utilizatori.

Cu doar câteva zile rămase până pe 10 aprilie, ziua în care veţi putea face precomandă la smartwatch-ul ilustrat mai sus, oficialii companiei americane s-au decis să mai clarifice un detaliu. Este vorba de ora exactă de la care vor fi acceptate precomenzi pe site-urile Apple din diverse colţuri ale lumii. Tot acum aflăm ţările din care vom putea cumpăra un Apple Watch în aceeaşi zi ca în SUA. În teorie, disponibilitatea noului ceas va creşte în etape după data de 24 aprilie, ajungând într-un număr important de ţări în prima parte a lunii mai.

Precomenzile pentru Apple Watch vor fi iniţiate la exact aceeaşi oră, luând în calcul diferenţa de fus orar, în fiecare dintre cele opt teritorii. În timp ce în SUA un prieten de al vostru ar putea face precomandă la ora 12:01 am, imediat după miezul nopţii, precomenzile vor fi deblocate în Regatul Unit la ora 8:01 dimineaţa. Potenţialii clienţi din Germania şi Franţa vor avea acces la pagina web pentru precomenzi de la ora 9:01 am, iar în Australia aceeaşi activitate va avea loc de la 17:01. Asiaticii din China, Hong Kong şi Japonia pot face precomandă la un smartwatch Apple de la 15:01.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI