Jocul pentru mobil care îți transformă casa într-o scenă din filme horror [VIDEO]

O nouă campanie pe IndieGoGo vrea să vă aducă un nou joc pe mobil pe care probabil nu ar trebui să-l jucați când sunteți singuri acasă.

Night Terror ar putea fi cel mai înfricoșător joc care a apărut vreodată pe telefoanele mobile. Acesta este elementul central al unei noi companii de finanțare socială pe cunoscuta platformă IndieGoGo și ar putea înregistra un succes enorm în rândul pasionaților de jocuri horror.

Dar, spre deosebire de mare majoritatea a jocurilor de acest gen, Night Terror îți conferă o libertate mult mai mare. Asta deoarece jocul se folosește de camera telefonului tău pentru a crea un film horror în propria ta casă. Astfel, Night Terror creează o hartă tridimensională a casei tale în care va plasa diferite spirite, fantome și monștri pe care va trebui să le eviți pentru a termina jocul.

Nu trebuie decât să orientezi camera telefonului către zona care te interesează, iar aventura horror va începe. Night Terror poate chiar identifica elemente de pe pereți, acestea fiind ulterior destructibile în interiorul jocului. Campania pentru Night Terrors a strâns deja peste 2.000 de dolari în 16 ore, cu 40 de zile rămase până la final.

Bogdan Cristea
12:22 30.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video