iOS 8.3 vs iOS 9 beta – Care este mai rapid? [VIDEO]

Cu cât ne apropiem mai mult de lansarea oficială a noii versiuni de IOS, ne putem aştepta la cât mai multe clipuri gen iOS 8.3 vs .

În cadrul WWDC 2015, cei de la Apple au anunţat . Spre surprinderea audienţei, respectiva versiune de firmware nu doar că este compatibilă cu iPhone 4S, dar compania americană a promis ca va fi şi mai sprintenă pe bătrânul terminal. Cel puţin aşa ar trebui să fie lucrurile în teorie. Dacă este să fim corecţi, un test adevărat de performanţă comparativă ar trebui realizat doar după lansarea versiunii finale a noului sistem de operare. Chiar şi în aceste condiţii însă, un test cu cel mai recent iOS 9 beta ar trebui să ne ofere o imagine de ansamblu legată de modul în care va rula pe dispozitive mai vechi.

Plecând de la această premisă, un internaut cu numele de Adrian Isen a postat zilele trecute pe YouTube un clip cu două smartphone-uri iPhone 4S pentru a vedea care firmware e mai rapid, iOS 8.3 vs iOS 9 beta. Cel mai probabil, vom vedea clipuri similare şi după lansarea următoarelor versiuni beta. Momentan însă, cu primul beta, impresia generală este una foarte dezamăgitoare. Interfaţa iPhone-ului 4S cu iOS 9 se agaţă mai des şi întregul aparat mai lent.

În teorie, aceste firmware-uri nu au fost lansate pentru utilizatori finali, doar pentru dezvoltatori. Ele sunt menite pentru dezvoltarea şi finisarea de aplicaţii care ar trebui să fie gata până când versiunea oficială de iOS 9 va fi făcută publică. Trecând însă peste aceste detalii, posesorii de iPhone 4S nu ar trebui să fie prea optimişti vizavi de ce le rezervă viitorul.

Alexandru Puiu
05:42 22.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video