Instax mini 70: design și performanță într-o singură cameră instant

Instax mini 70: design și performanță într-o singură cameră instant

Japonezii de la Fujifilm își măresc familia camerelor de fotografiat instant și lansează un nou model din seria Mini.

Camerele de fotografiat instant reprezintă mai mult nostalgia vremurilor de mult apuse, și mai puțin dispozitive pentru imagini de calitate. Totuși, acestea încă se bucură de un mare succes în rândul pasionaților de fotografie, pentru că fotografiile pe care poți să le simți îți conferă un alt tip de satisfacție.

Fujifilm Instax Mini 70 este cea mai nouă completare adusă gamei Instax. Camera se vrea mai mult decât un dispozitiv cu ajutorul căruia să capturezi momente. Compania susține că Mini 70 este un accesoriu fashion și de aceea îl lansează în trei culori: Canary Yellow, Island Blue și Moon White.

Totuși, să nu credeți că Mini 70 excelează doar prin aspect. Camera este echipată cu un mod pentru selfie-uri. Așadar, când dorești să faci un autoportret, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul special pentru selfie și camera va ajusta focalizarea și nivelul luminozității așa încât fotografia ta să fie perfectă. În plus, lână obiectivul camerei se află o mică oglindă pentru selfie-uri, care te ajută să încadrezi mai bine și să obții cel mai bun unghi.

O altă funcție de care utilizatorii Mini 70 sigur se vor bucura este cea de control automat al expunerii. Astfel, atunci când fotografiază, camera surprinde atât subiectul, cât și peisajul din jur. Când fotograful apasă butonul, pentru a face o poză, camera detectează automat cantitatea de lumină și astfel ajustează viteza de declanșare și intensitatea blițului. Astfel, fotografiile vor avea o luminozitatea naturală chiar dacă au fost făcute într-o încăpere.

Camera Instax Mini 70 printează fotografiile pe un suport de mărimea unei cărți de credit, care costă în jur de un dolar. Camera în sine costă 140 de dolari, mai puțin decât fratele său mai mare, Mini 90.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: