Îndrăgitul Journey se reinventează pentru PlayStation 4 în această vară [VIDEO]

După ce în urmă cu câţiva ani a făcut valuri pe PlayStation 3 şi a beneficiat de foarte multe premii, Journey va avea parte de tratamentul next-gen.

Considerat de mulţi ca fiind unul dintre create vreodată, Journey a fost lansat în urmă cu câţiva ani exclusiv pe PlayStation 3. Deşi a existat o presiune semnificativă pe cei de la ThatGameCompany pentru a-şi porta mult râvnitul titlu şi pe alte platforme, se pare că nici în 2015 acele vise nu se vor împlini.

În vara acestui an, Journey va fi reinventat din punct de vedere al graficii oferite pentru a introduce şi posesorii de console PlayStation 4 într-o călătorie specială. Informaţia vine direct de la dezvoltator, dar oficialii Sony nu au aşteptat prea mult pentru a confirma într-un interviu pentru Gamespot câteva detalii despre lansare. Aparent, dacă aţi aşteptat până acum pentru a vă juca Journey, pe PS4 o veţi putea face la rezoluţie 1080p cu 60 de cadre pe secundă.

Deşi din ce în ce mai puţine jocuri sunt lansate atât în format digital cât şi pe disc, Journey se va număra printre ele. Mai mult decât atât, discul Blu-ray cu Journey va mai include FlOw şi Flower. Acestea sunt alte două titluri realizate de ThatGameCompany pe care le puteţi deja descărca contra cost din . Dacă nu aveţi o fantezie pentru carcasă, odată cu disponibilitatea sa în magazine, Journey va fi disponibil şi în format digital.

Singura aşa zisă dezamăgire legată de acest anunţ ţine de lipsa oricărei fărâme de conţinut original în versiune de PS4 a titlului. Exceptând upgrade-ul grafic, aventura va fi identică cu cea din 2012.

18:09 19.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video