În noile imagini, OnePlus X pare similar cu iPhone 4

În noile imagini, OnePlus X pare similar cu iPhone 4

După succesul înregistrat cu OnePlus One și OnePlus 2, oficialii companiei se pregătesc pentru lansarea unui nou smartphone atrăgător, OnePlus X.

Pe marginea OnePlus X au început să circule pe internet foarte multe speculații, iar noile imagini ajunse online lasă foarte puține aspecte imaginației când vine vorba de designul aparatului. Mai sunt șanse ca în cadrul lansării oficiale, programate pentru 29 octombrie, să avem parte de câteva surprize plăcute, dar estetic e foarte puțin probabil să existe diferențe față de ceea ce puteți observa în detaliu în imaginile alăturate. Inițial s-a crezut că gadgetul va fi disponibil doar într-o variantă cu un finisaj negru, dar se pare că amatorii de alb se vor putea orienta și către o astfel de iterație.

oneplus x tenaa leak

Prima imagine de sus este cea mai nouă ajunsă online și cea care trădează niște similarități estetice cu liniile de design pe care Apple le-a folosit la construcția iPhone 4 și iPhone 4S. Deși este greu să ne dăm seama, pe spatele terminalului este foarte probabil să vedem un strat de sticlă similar cu cel folosit de gigantul din Cupertino. În contextul în care, la timpul lor, respectivele smartphone-uri au fost foarte lăudate, această particularitate nu este neapărat negativă, mai ales când îmbracă un ecran cu dimensiuni mai generoase. Din păcate, adopția sticlei pentru spatele aparatului se reflectă într-o sensibilitate sporită la căzături, motiv pentru care ar fi bine să fiți un pic mai atent cu el, dacă vă gândiți să investiți câteva sute de de dolari într-un OnePlus X.

În ceea ce privește specificațiile hardware, momentan nu se cunosc foarte multe detalii din surse de încredere. Cel mai probabil va fi construit în jurul unui ecran de 5 inci cu o rezoluție nativă Full HD, iar partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 801 tactat la 2,5 GHz. Prețul de achiziție pentru OnePlus X va fi între 220 și 250 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI