22 iul. 2015 | 12:00

În luptă cu Skype, Lifesize oferă un avantaj în teleconferințe

ACTUALITATE
În luptă cu Skype, Lifesize oferă un avantaj în teleconferințe

În 2015, este destul de dificil să reinventezi un serviciu online pentru teleconferinţe, dar Lifesize Cloud Amplifiy te-ar putea convinge.

În majoritatea cazurilor, Skype face o treabă foarte bună la capitolul teleconferinţă, atât în mediul privat, cât şi în cel corporate. Nu se poate spune însă că serviciul celor de la Microsoft este perfect. Mai sunt câteva minusuri ce sunt exploatate din plin de concurenţii din acest segment de piaţă din ce în ce mai aglomerat.

O problemă majoră ţine de înregistrarea apelurilor video cu mai mulţi participanţi şi partajarea lor într-un mod securizat. Deşi nu este imposibilă o astfel de practică cu oricare dintre serviciile disponibile deja, Lifesize propune o nouă abordare a problemei, mult mai facilă şi mai eficientă.

Lifesize Cloud Amplify vă înregistrează o teleconferinţă în timp real şi nu trebuie să petreceţi nici un pic de timp pentru a o urca online pe vreun server după încheierea ei. Poate fi partajată imediat cu toţi participanţii la dialog sau doar cu unii dintre ei, în funcţie de dorinţele organizatorului. Interfaţa pusă la dispoziţie de Lifesize, dintr-un punct de vedere, este foarte similară cu YouTube. Astfel, se va crea automat o listă cu conversaţiile voastre din trecut şi vă vor fi puse la dispoziţie unelte pentru a le face publice cu un oameni din interiorul sau exteriorul organizaţiei din care faceţi parte.

Vă puteţi face şi o arhivă offline cu teleconferinţele voastre. În altă ordine de idei, este evident că această funcţie introdusă de Lifesize nu e neapărat revoluţionară, dar va eficientiza cu siguranţă fluxul de comunicare în interiorul unei organizaţii mai mici sau mai mari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele