06 iul. 2015 | 11:00

În curând va fi şi mai uşor să trimiteţi GIF-uri pe Facebook Messenger

ACTUALITATE
În curând va fi şi mai uşor să trimiteţi GIF-uri pe Facebook Messenger

Cu un pic de noroc, un nou experiment al celor de la Facebook s-ar putea materializa într-o nouă funcţie permanentă introdusă în

Facebook parcă în fiecare săptămână prin intermediul unor noi funcţii creative menite vă atragă şi mai mult în curtea gigantului în socializare. Din acest ciclu a făcut parte în urmă cu câteva luni şi introducerea suportului pentru aplicaţii terţe în populara aplicaţie. În definitiv, s-ar putea să vă doriţi să vă şi jucaţi cu prietenii sau să le trimiteţi diverse tipuri conţinut amuzant, pe lângă banale linii de text.

Deşi în respectivul update a fost introdusă şi posibilitatea trimiterii GIF-uri, printr-o aplicaţie terţă, acea acţiune nu era foarte evidentă, mai ales pentru utilizatorii mai atehnici. Încercând să simplifice un pic procesul, creatorii aplicaţii de chat se pare că testează o nouă metodă prin intermediul căreia să vă asaltaţi prietenii cu GIF-uri. Experimentul, care momentan nu a fost propagat la scară largă, se manifestă printr-un buton foarte evident marcat GIF în partea de jos a ferestrei de conversaţie, deasupra tastaturii virtuale.

După cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos, dacă această funcţie va fi introdusă tuturor internauţilor printr-un nou update de Facebook Messenger, trimiterea de GIF-uri va fi la un click distanţă. Pentru a confirma că nu este vorba doar de un zvon, un oficial Facebook a confirmat experimentul pentru cei de la TechCrunch. ,,GIF-urile au văzut un succes semnificativ ca un format media bogat în interiorul Messenger. Cu această funcţie, testăm mai multe moduri pentru a face şi mai facilă trimiterea de conţinut grozav, precum GIF-uri, cu doar câteva atingeri.

Momentan nu se ştie dacă această funcţie va fi introdusă tuturor utilizatorilor în curând, dar e bine de ştiu că Facebook vrea să vă ajute dacă sunteţi dependenţi de GIF-uri.

facebook gif

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele